Велинград - online - Първенци на балкански спортни игри 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Първенци на балкански спортни игри
Публикувано 2013-05-21 07:44:33 от Темпо

От 13 до 15 май 2013 г. в турския град Одрин бяха проведени Балкански спортни игри за деца със специални нужди, организирани от Спортна академия със съдействието на Тракийския университет и под патронажа на Министерството на спорта на Република Турция. Участници в това мащабно мероприятие бяха отборите на ученици със специални нужди от Турция, България и Кипър. България представяха деца от Помощните училища от Пловдив, Плевен и ние - Помощно училище “Драган Манчов“ - Велинград.

Откриването на Балканските спортни игри протече много тържествено, с участието на танцов състав и струнен оркестър, в присъствието на министъра на спорта, декана на Тракийския университет и други високопоставени лица в украсена за случая залата на одринския университет. Домакините се постараха да създадат уютна и комфортна обстановка за участниците. Студенти-доброволци от Тракийския университет помагаха в организирането и протичането на състезанията и се грижеха за децата, изискващи специална подкрепа.
Нашия отбор взе участие в две дисциплини: лека атлетика (бягане на 50 метра) и игра “Бочче“. Стоил Цеков (14 год.) получи медал за участие в бягането, а Наска Янева (13 год.), Ангелина Гайтанова (8 год.) и Мартин Мутафалов (8 год.) извоюваха победа в играта “Бочче“. От изиграните игри с отборите от различни държави те нямаха нито една загуба! Гордеем се с постиженията им!
За нашите деца това беше едно прекрасно изживяване, което ще остане в паметта им за цял живот. Бихме искали да бъдем и ние част от обществения живот в града и страната ни, където бихме могли да изявим възможностите си. Всички ние трябва да открием сърцата си за тези деца и да им дадем шанс!
Искаме да изкажем голяма благодарност на служителите от паспортната служба и началника на РУ на МВР - Велинград за тяхното съдействие при изготвянето на документите на децата, без които бе невъзможно тяхното участие. Благодарим от все сърце!
Елена Канлиева, директор на ПУ “Др. Манчов”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола