Велинград - online - Награди за младежи, които се борят срещу насилието 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Награди за младежи, които се борят срещу насилието
Публикувано 2013-05-21 08:24:28 от Темпо

Приключи работата по проекта “Моят живот - моя отговорност”, по който младежи от училищата във Велинград работиха по голямата и болезнена за обществото тема за насилието и агресията. На 15 май в СОУ “В. Левски” се състоя финалната среща и бяха обобщени резултатите.

Д-р Златка Ангелова, ръководител на дейността от страна на фондация “Социални практики в общността”, посочи като най-голям успех съставянето на помагало по темата за насилието, с чиято помощ и занапред обучените по проекта ученици ще могат да обучават свои връстници. Друг важен плюс е, че младите хора са придобили умения да работят в екип. Зоя Соколова, консултант от фондация “Стъпка по стъпка”, изрази удовлетворение, че са работили по разпознаваем и близък до младежите проблем и че сами са стигнали до важния извод, че животът и изборите в него са лична отговорност на всеки.
Организаторите отличиха с награди “отборите” на ПГИТ “Алеко Константинов” - трето място, ПГГС “Христо Ботев” - второ място, а първо място спечели ученикът от СОУ “Св.св. Кирил и Методий” Георги Алексиев. С наградата бе отличен създаденият от него плакат по темата за насилието, който ще се ползва и занапред в обученията. Георги Алексиев сподели, че с нищо не се отличава от своите връстници, но взима нещата по-присърце. Не обича агресията и хората да бъдат тормозени и затова счита, че трябва “като полицай” да се намеси и да спре насилието, когато стане свидетел на нещо подобно. Наградите връчи Недялка Стефанова от Общинска администрация, а в края на май ще се проведе и последната среща на участниците в проекта, за която са подготвени много и интересни изненади.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води