Велинград - online - На добър път, Випуск 2013! 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

На добър път, Випуск 2013!
Публикувано 2013-05-21 08:53:14 от Темпо

Балони, скандиране от 1 до 12, сълзи, цветя, пожелания - училищата изпращат поредния випуск абитуриенти и се готвят за балове.
На 14 май Професионалната гимназия по икономика и туризъм “Алеко Константинов” събра на последно тържество в училищния двор своите 161 зрелостници от 7 паралелки. Внушителна цифра абитуриенти, които получиха десетки пожелания за щастие и успехи от директора Александър Табаков, класни ръководители и преподаватели.
Прозвуча и музикален поздрав към всички класни ръководители и танците започнаха още тук. Всеки от седемте класа пусна цветни балони към небето, а на прощаване със знамето мнозина пророниха сълзи.
Същата атмосфера се повтори на 18 май в двора на СОУ “Св.св. Кирил и Методий”, където през настоящата година завършват само един клас абитуриенти. Директорката Ани Василева им пожела прекрасно бъдеще, а в поздравите към зрелостниците се включиха Представителният духов оркестър с мажоретен състав “Д. Мечев”, осмокласници от немската паралелка, музикалната група на г-жа Белухова, възпитаникът на “Звънче” В. Каленов. Заради силното слънце припадна една от асистентките на знамето, но след като й бе оказана помощ, тържеството продължи и по традиция завърши с голямо хоро с участието на абитуриентите.
Тази седмица е ред на най-голямото събитие - баловете. На 24 май СОУ “В. Левски” ще изпрати своите дванадесетокласници, а вечерта е техният бал. Преди това от сцената на площад “Н. Гяуров” за тях ще пеят училищната рок-група “Оникс” и “Звънче”.
На 25 май ПГИТ “Ал. Константинов” организира абитуринтската вечер по нов начин. Абитуриентите ще преминат в шпалир от “Здравец” до читалище “Отец Паисий”. За целта синята зона пред хотела временно ще бъде затворена за движение и паркиране на автомобили. От училището подготвят стойки от ковано желязо и воали за оформяне на шпалира, намерили са и червена пътека, по която да преминават абитуриентите.
Още веднъж: На добър път, Випуск 2013! Бъдете здрави и следвайте мечтите на своята младост!
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола