Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21.05.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21.05.13
Публикувано 2013-05-21 08:55:34 от Темпо

24 МАЙ В 10.30 часа сутринта на 24 май ще започне дефилето, с което ще бъде дадено началото на честването на деня на българската просвета и култура и славянската писменост във Велинград. На централния площад приветствие ще произнесе кметът Иван Лебанов и ще бъдат връчени плакетите “Учител на годината” на най-заслужилите педагози в общината за тази учебна година. В концерта за празника ще вземат участие местни музикални и фолклорни състави.


ОБЖАЛВАНЕ Фирма “Запрянови ОЗ” ООД обжалва пред Комисията за защита на конкуренцията резултатите от обществената поръчка за подняма на ВиК мрежата по улиците “Ал. Стамболийски” и “Юндола” във Велинград. Очаква се решението на КЗК, тъй като сроковете за изпълнение на ремонтните дейности са обвързани и с големия проект за пътя Варвара - Юндола, който включва и асфалтиране на републиканската пътна мрежа точно по тези две улици във Велинград.

ЮБИЛЕЙ Фолклорният ансамбъл “Чепино” към читалище “Св.св. Кирил и Методий 1905” в кв. Чепино се готви да празнува 60-годишен юбилей. Самодейците ще честват годишнината с голям концерт, който ще започне в 18 часа на 23 май в залата на читалището.

МАТУРИ На 21 и 23 май предстоят тазгодишните държавни зрелостни изпити. Матури ще се проведат във всички средни училища във Велинград, като учителските комисии са на ротационен принцип.

ФЕСТИВАЛ Общината започна организацията на тазгодишния музикален фестивал “Дъга над Клептуза”, който ще се проведе на 12 и 13 юли. Вече се приемат заявки от участниците, които ще бъдат оценявани от жури с участието на Тони Димитрова, Васил Делиев и Светослав Лобошкин.

КАВАЛА Дневният център за възрастни хора с увреждания организира еднодневна екскурзия до близките гръцки градове Драма и Кавала. Пътешествието е на 20 май, а подробности - в следващия брой.

АБЛАНИЦА Община Велинград и кметство Абланица организират събор. Избраната дата за народното веселие е 2 юни (неделя).

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола