Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 28.05.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 28.05.13
Публикувано 2013-05-28 09:41:42 от Темпо

ЧЕРВЕН КИЛИМ ПГИТ “Алеко Константинов” сложи начало на хубава традиция. На 25 май гимназията изпрати абитуриентите от Випуск 2013 през шпалир през централния площад и по червен килим пред читалище “Отец Паисий”. Отличната организация вдигна още повече градуса на положителните емоции за всички присъстващи на събитието. На 24 май празнуваха абитуриетите на СОУ “Св.св. Кирил и Методий” и на СОУ “Васил Левски” .


ПЪТИЩА Стартира конкурс за ремонти на общинската пътна мрежа. За 2013 г. общината е планирала ремонти на пътищата до Орлино, Пашово и Грашево, Селище - Медени поляни, Грънчарица - Крастава, Велинград - Драгиново.

НАДЗОР До 29 май 2013 г. Община Велинград приема оферти за строителен надзор по проекта за въвеждане на енергийна ефективност в 8 учебни сгради. Според публичната покана стойността на поръчката е 40 000 лева, критерий с най-голяма тежест при оценката ще бъде най-ниската цена.

ПЪТ Районната дирекция по горите - Пазарджик с решение от 21 май 2013 г. съгласува искането на Община Ракитово за пътен достъп до крепостта Цепина. РДГ - Пазарджик съгласува и искане за промяна предназначението на горска територия в землището на Дорково за изграждане на паркинг, алеи и реконструкция на сграда.

ЮНДОЛА Столичната агенция по приватизация продължава търговете за продажба на имоти в с. Юндола. За 26 юни 2013 г. е насрочен търг с явно наддаване за недвижим имот с начална тръжна цена 340 000 лева и стъпка 34 000 лева.

ОИЦ Областният информационен център - Пазарджик започва пореден цикъл от семинари по общини, като този път темата е “Подбор на проекти и оценка на проектни предложения”. Срещата в Ракитово ще бъде на 5 юни, а във Велинград на 7 юни.

ТЕАТЪР Кърджалийският драматичен театър гостува на велинградска сцена на 20 май. В читалище “Отец Паисий” публиката се забавлява с комедията “Детектор на лъжата” и заслужено аплодира гостуващите актьори.

ХИМАЛАИ Настъпи промяна в дата на откриването на фотоизложбата “Докосване до Хималая”. Тримата пътешественици ще покажат своите най-добри снимки на 29 май (сряда) от 18 часа в Художествената галерия в къщата на Цвета във Велинград.

КНИГА На 28 май (вторник) от 17 часа в Художествената галерия литературният критик Марин Кадиев ще представи романа “Диви череши” на Христо Зидаров - семейна сага за бежанците от Беломорска Тракия.

АРБАНАСИ Исторически музей - Велинград взе участие във фестивала на овцевъдите, който се проведе от 24 до 26 май в Арбанаси. В рамките на събитието нашият музей представи изложбата “Армъните в България”.

РЕЦИТАЛ Второкласници от Помощното училище “Драган Манчов” с ръководител Анелия Бушнакова изнесоха рецитал за 24 май в Дневния център за възрастни хора с увреждания. От името на домакините благодарност към децата отправи Мария Влахова.

АБЛАНИЦА Народният певец Янко Неделчев и оркестър “Младост” ще веселят участниците в събора в село Абланица, който Община Велинград организира тази събота, 2 юни 2013 г.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай