Велинград - online - В Деня на детето: “Усмихнатите деца на Велинград” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

В Деня на детето: “Усмихнатите деца на Велинград”
Публикувано 2013-06-04 08:45:55 от Темпо

Общинският детски комплекс (ОДК) подари чудесно тържество за всички деца във Велинград по случай техния празник 1 юни. В съботното утро площад “Н. Гяуров” преливаше от музика, песни, танци и добро настроение.
В началото на концерта директорката на ОДК Марияна Зинкова и кметът Иван Лебанов честитиха празника на децата, а г-н Лебанов връчи грамоти на ръководителите на съставите, които работят в ОДК.
А отличните резултати от тяхната работа се видяха на сцената. В чест на детския празник аплодирахме най-малките мажоретки от Представителния духов оркестър с мажоретен състав “Д. Мечев” с ръководител Биляна Масларова, които вече са истински звезди на сцената. Младата смяна на Клуб за спортни танци “Импулс” с ръководители П. Милчев, Д. Петачка и М. Кондарева представи няколко нови формейшъна - “Майкъл” по музика на Майкъл Джексън и “Тони” с участието на най-новите попълнения на танцьорите от СОУ “Методи Драгинов” - Драгиново. В концерта се включиха и “ветераните” с много медали и отличия Борис Даскалов - Диана Енчева. Певците от “Звънче” с ръководители Йорданка и Иван Казалиеви и от “Караоке” с ръководител Юлиана Ковачева заедно с танцовата школа “Ив денс” изпълниха най-веселите песни за детския празник. А децата от ансамбъл “Здравче-венче” под ръководството на Иван Пещерски прибавиха към програмата богатите ритми на българския фолклор. Забавни скечове показаха бъдещите актьори от театралния състав с ръководител Иванка Дебелушина. Тази година в концерта се включиха възпитаниците на Дневния център за деца и младежи с увреждания “Надежда” и тяхното участие заслужава искрени адмирации. Отново притегателен център за малките художници бе картонената торта, която украсиха и нарисуваха с помощта на ръководителката на школата по изобразително изкуство Венера Ланджова.
Празничният концерт завърши със зумба - модерният латино ритъм за танци с много настроение, в който танцьорите увлякоха и част от публиката.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води