Велинград - online - ОТЗВУК: Подписаният от мен договор за Културния дом не ощетява общината 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ОТЗВУК: Подписаният от мен договор за Културния дом не ощетява общината
Публикувано 2013-06-04 08:53:33 от Темпо

Във връзка с поместена статия от Инициативен комитет за спасяване на Културния дом изразявам своето становище и държа да допълня казаното от инициативния комитет.
Уважаеми съграждани, позволявам си да ви занимавам с темата заради огромния труд на екипа, който ръководех тогава и заради многобройните спекулации. Ето фактите:
до учредяването на търговското дружество се стигна, след като бяха извършени многобройни дейности, изразяващи се в изчистване на собствеността на съществуващия имот и удовлетворяване на реституционните претенции на наследниците на Масларови и Попови - това и забави реализацията и учредяването на дружеството.
Неточност е, че съм подписал дружествен договор, без да съм упълномощен, защото с решение на Общинския съвет от 23 януари 2001 година ОС ми делигира права да участвам в преговори, да подписвам всякакви учредителни документи и да представлявам общината в търговското дружество. Подписаният от мен дружествен договор не нарушава с нищо интересите на общината, а това го прави подписаният такъв през януари 2004 година, когато аз вече не съм кмет и не нося отговорност.
Дружеството беше създадено след тройна независима една от друга оценка и прието на заседание на Окръжен съд Пазарджик. Единствената и водеща цел в създаването на търговското дружество беше решаване на тежкия проблем в центъра на града и оформянето му като заслужаващ и развиващ се туристически град. Случилото след това не е моя отговорност и в потвържедие на тези мои думи е фактът, че след жалба от собственика на “Чинарите” до прокуратурата беше образувано досъдебно производство, което приключи с извод, че няма нарушение при създаването на търговското дружество,. За случилото след ноември 2003 година, пак ще повторя, не нося отговорност.
И накрая: аз също подкрепям усилията на Инициативния комитет и винаги бих се включил с каквото мога.
С уважение: д-р Дафов, кмет на Община Велинград 1999-2003

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води