Велинград - online - Училище от европейски ранг 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Училище от европейски ранг
Публикувано 2013-06-04 08:55:15 от Темпо

Да бъдем достойните лесовъди на 21 век , да сме професионалисти и конкуренция на най-добрите в бранша - това са само част от идеите и реалните възможности на преподавателите и учениците в Професионална гимназия по горско стопанство “Христо Ботев” - Велинград. През настоящата 2012/2013 учебна година си поставихме за цел да достигнем европейските хоризонти и успяхме!

По инициатива на училищното ръководство през септември 2012 г. започна процедура по сертифициране качеството на образователния процес в нашата професионална гимназия. Отговорното отношение към работата на колектива, стриктно водената документация, иновативните предложения и високите постижения на нашите ученици определено впечатлиха екипа на “Интертек ВА “ ЕООД, със седалище София. Доц. д-р Стипцов, г-н Веселин Генов и инж. Светозар Михаилов - водещи одитори в сферата безпроблемно и единодушно финализираха стартиралата процедура и присъдиха поредното призвание за училището. За няколко месеца доказахме, че преподаваме и учим по европейски стандарт, че процесът на обучение на специалисти в сферата на горското и ловно стопанство е съизмерим с изискванията на ISO/ IEC 9001:2008. Което означава само едно: ПГГС “Христо Ботев” - Велинград е най-елитното специализирано училище в подготовката на лесовъдски кадри.
През изминалата седмица, по време на първата работна среща по международния проект “Интеграл”, проведена на 28 май 2013 г., инж. Надежда Ганчева - зам.директор, официално получи сертификата за качеството на обучение в нашето училище. Това е поредното високо отличие, което гимназията получава и то е безспорен знак за изминатия път на изграждане, приемственост и модернизиране, което днес е не само необходимост, но и въпрос на престиж, а ние го имаме.
Успяхме да бъдем първите! Успяхме да станем водещи в бранша! Успяхме да достигнем европейско равнище, защото ПГГС “Христо Ботев”-Велинград е училище с европейски облик и европейско бъдеще!
ПГГС “Хр. Ботев”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води