Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.06.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 11
· Започва строителството на нова детска градина в Драгиново
· Съединението, което ни прави горди българи
· Първа копка на зала-мечта в НПГГС „Христо Ботев“
· Кметът се извини за загражденията по време на концерта
· КРИМИ ХРОНИКА 11.09.18
· Ловно-рибарското дружество във Велинград уверено крачи през три века
· Търсят се над 20 учители
· Кой развя велинградски байряк на връх Монблан
· Малки обяви: 11.09.18
· Житейски път, достоен за пример
· “Звънче” стигна “До върха на планината” в Португалия
· Приз от „Пусть всегда будет солнце“
· Георги Сейменов сред най-бързите плувци-ветерани в Европа
· „Чепинец” се завърна на победния път
· ПОЩА: Велосипедисти сигнализират за дупки по пътя Дорково - Дъново
· Три дни летни ски на Юндола
Tuesday, September 04
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.18
· Велинград отпразнува юбилеи и придобивки
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.06.13
Публикувано 2013-06-04 09:15:03 от Темпо

БЕЗРАБОТИЦА Министерството на финансите обяви списъка на общините, в които нивото на безработица е с 35% по-високо от средното за страната. В списъка са 7 общини от област Пазарджик: Велинград, Ракитово, Батак, Белово, Брацигово, Лесичово и Септември.


БОТЕВ Въпреки дъжда, на 2 юни пред паметника на Христо Ботев в центъра на Велинград се състоя възпоменателно тържество. Слово за поета-революционер прочете зам.-кметът А. Хрисчева, след което бяха поднесени венци и цветя от ОА, ОС, БСП, музея, читалища и граждани. По същото време в читалище “В. Левски” учениците от ОУ “Христо Ботев” отбелязаха с концерт деня на патрона на училището. Точно в 12 часа в памет на Ботев и на загиналите за българската свобода бяха пуснати сирените.

ГЯУРОВ На 2 юни се навършиха 9 години от смъртта на почетния гражданин на Велинград Николай Гяуров. Пред паметника на големия оперен певец годишнината бе отбелязана от представители на общината, негови близки и приятели с поднасяне на цветя.

КАТ От 1 до 15 юни на територията на Пазарджишка област пътната полиция провежда акция във връзка с началото на лятната ваканция под наслов “Да пазим живота на децата на пътя”. Полицаите ще извършват превантивен контрол на места, където има по-голяма опасност за ПТП с деца и ученици, а призивът към шофьорите е да завишат своето внимание спрямо най-малките участници в движението.

ЮБИЛЕЙ ОДЗ “Фантазия” ще празнува 60 години от създаването на първата детска градина във Велинград. Тържественият спектакъл “Детството е фантазия” ще се състои на 6 юни 2013 г. от 17 часа в залата на читалище “Отец Паисий”.

НАПОЯВАНЕ Общината в Ракитово организира среща във връзка с новия напоителен сезон. На 5 юни от 16 часа в залата на общината разяснения ще дадат експерти от държавната фирма “Напоителни системи” ЕАД.

ХОРИСТИ Градският хор “Николай Гяуров” при читалище “Отец Паисий” взе участие в международния фестивал на хоровото изкуство “Хармония” на 31 май и 1 юни в Харманли. Велинградските певци посетиха и турския град Одрин, където читалището поддържа тесни връзки с настоятелствата на двете български църкви “Св. Георги” и “Св. Константин и Елена”. В неделя хористите пяха на тържествената служба в църквата “Св. Георги”.

ПОСОЛСТВО Директорът на СОУ “Васил Левски” Емил Моллов получи покана от посланика на Русия в нашата страна Юрий Исаков за приема, който посолството организира по случай националния празник на Руската федерация 11 юни.

ОИЦ Областният информационен център - Пазарджик ще проведе поредна среща във Велинград на 7 юни в 10 часа в залата на хотел “Елбрус”. Темата на семинара е “Подбор на проекти и оценка на проектни предложения”.

ДЕФИЛИР Представителният духов оркестър и мажоретен състав “Димитър Мечев” заминава за Дефилира на духовата музика в Ботевград. Нашият състав ще вземе участие в откриването на събитието на 6 юни, а дефилирът ще продължи на няколко открити сцени в града до 8 юни.

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Тоника - Велинград , производтво на билков чай