Велинград - online - В.O.S.S. спечели награди за иновативен и социален продукт 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

В.O.S.S. спечели награди за иновативен и социален продукт
Публикувано 2013-06-10 08:51:53 от Темпо

На 4 и 5 юни се проведе младежкият бизнес форум “Изгряващи звезди” в Интер Експо Център в София. По време на събитието, организирано от Джуниър Ачийвмънт България, над 500 ученици и студенти представиха компаниите си пред топ мениджъри и представители на държавните институции. Специални журита определиха кои участници получават престижните призове за “Най-добра учебна компания на България за 2013” и “Най-добра студентска компания на България за 2013”.

Петото издание на мащабния бизнес форум събра 37 ученически и 20 студентски компании от страната. По време на откриващата церемония президентът Росен Плевнелиев приветства участниците за предприемаческия им дух. Кметът на Столична община Йорданка Фандъкова и министърът на образованието и науката проф. Анелия Клисарова също поздравиха младежите. Сред другите специални гости на откриването на “Изгряващи звезди” бяха посланикът на САЩ Н. Пр. Марси Рийс, председателят на Управителния съвет на Джуниър Ачийвмънт България Саша Безуханова, както и Милена Стойчева, изпълнителен директор на Джуниър Ачийвмънт България.
Ученическа компания B.O.S.S. (Business opportunities for students at school) при СОУ “Св. Св. Кирил и Методий“ Велинград получи специалната награда на журито за най-иновативен продукт и второ място за най-добър социален продукт и получи правото за участие в европейското състезание за социални проекти.
Стоян Димитров

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води