Велинград - online - Изгряващи бизнес звезди 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Изгряващи бизнес звезди
Публикувано 2013-06-10 08:53:32 от Темпо

На 4-5 юни ученици от СОУ “Васил Левски” взеха участие в ежегодното състезание на Джуниър Ачийвмънт за най-добра учебна компания “Изгряващи зведи 2013“. Учениците, които представиха своите разнообразни продукти, бяха от 10 и 11 клас.
Начело на компанията “Young Recyclers” бе Бесма Харира, съпроводена от своя екип - Лиляна Неделчева, Иван Китин и Елисавета Деспова. На регионалното състезание в Благоевград те спечелиха награда за отбор с най-висок бизнес потенциал.
Произвеждат бастуни с осветление и светлоотразители за възрастни хора и туристически тояжки от отпадъчна дървесина. Техният продукт бе посрещнат с изключителен интерес в София, дори от самия президент Росен Плевнелиев, който бе привлечен от оригиналната им идея. За спомен учениците му поднесоха една от тояжките си като подарък. Българската “Желязна лейди“ Саша Безуханова също закупи един от бастуните за свекърва си!
Другите представители на форума бяха учениците от 10 клас Светослав Кепчелев, Христина Влахова, Мартина Апостолова, Антония Боянова и Даниела Бъндева. Те представиха различни видове тетрадки по няколко предмети с помощна информация за ученика. Техните разнообразни тетрадки привлякоха много купувачи, защото са различни от тези, предлагани на пазара до настоящия момент. В помощ на своите съученици те събраха най-важната информация по отделните предмети и я поставиха на кориците на всяка тетрадка. А хит стана тетрадката по всичкология, която организира и подрежда иначе “разбъркания им чин“! Благодарение на сполучливото им сътрудничество с компании от Естония и Словакия те спечелиха награда за най-добра маркетингова стратегия.
Силно бе участието на компанията “Green Future”, представена от Акима Фургьова, Кирил Кючуков и Тани Димитрова. Тяхният продукт бе книга с детски приказки и диск към нея свързани с различните екологични проблеми. Приказки бяха събрани от цяла Европа и с помощта на РИОСВ Пазарджик ще бъдат разпространени из всички училища в областта.
Този форум бе едно приятно изживяване за всеки един от участващите. Велинградските ученици имаха шанса да покажат своите бизнес способности и да натрупат опит и за в бъдеще! Това бе първата им крачка към реализацията в света на бизнеса.
Антония Боянова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води