Велинград - online - ПРАВО НА ОТГОВОР: Общината: Твърдим, че постъпленията от рекламни пана не са 66. 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ПРАВО НА ОТГОВОР: Общината: Твърдим, че постъпленията от рекламни пана не са 66.
Публикувано 2013-06-10 09:07:49 от Темпо

Възползваме се от правото си на отговор във връзка със материал, излязъл във в-к “Темпо“, бр.23 от 4-10 юни 2013 г., озаглавен “Десетки слагат табели, само трима плащат”.
Там е посочено, че сумата, постъпила в хазната на Община Велинград за поставяне на рекламни табели през първото тримесечие на 2013 г., е 66, 96 лв. Факт е, че има много неизрядни платци, с които се борим в продължение на години.
Десетки пъти пъти предприемахме акции за отстраняване на незаплатените рекламни пана и ще продължим да работим в тази насока. Но категорично твърдим, че постъпленията не са посочените 66.96 лв. Това е само сумата, платена на ръка на касата на Община Велинград. Искаме да уточним, че имаме и постъпления, които са заплатени по банков път, тъй като мнозинството от рекламиращите заплащат рекламите си по този начин. Освен това исканата справка за 2013 г. не включва договори, подписани 2012 г. и продължаващи през настоящата година, т.е. реалните им плащания са извършени през изминалата година. В изисканата справка са предоставени само договорите за 2013 г.
От редакцията: Посочената в статията сума от 66.96 лева е от справка, предоставена на сесията на Общинския съвет на 30 май. Както много ясно се вижда от факсимилието, това е детайлна справка “Постъпили плащания за периода по каса, по банков път и ПОС Терминал - услуги” с дата 20 май 2013 г. за периода от 01.01.2013 до 30.04.2013 г. Щом общината иска да опровергае собствената си справка, то оставаме в очакване да го направи с цифри - ако сумата от такси за поставяне на рекламни елементи през първото тримесечие на 2013 г. не е 66.96 лева, то каква е?

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води