Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 11.06.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 11.06.13
Публикувано 2013-06-10 09:18:49 от Темпо

НАГРАДИ Театралният състав към читалище “Отец Паисий” записа изключителен успех на XVI национален фестивал на любителските театри в Каварна. Спектакълът “Работно време” спечели трета награда, а Мариус Донкин получи номинация за най-добър режисьор. Първа награда за женска роля заслужи Росица Паунова, втора награда за мъжка роля Павел Гайдев и първа награда за поддържаща роля Цветан Котев.


ПРЕВОЗВАЧИ Превозвачи от българската професионална асоциация АЕБТРИ, македонската АМЕРИТ и румънската UNTRR се събраха на среща в хотел “Двореца” във Велинград. Те обсъдиха проблемите с превозите през територията на Турция, които според тях са заради неправилно тълкувание на международните правилници и конвенции от турска страна.

РЕМОНТИ На 3 юни община Велинград подписа и договора за възлагане на строителния надзор по проекта, който предвижда саниране на сградите на 8 училища и детски градини. Надзорът е поверен на ЕТ “В. Папаркова”. В близките дни се очаква да започнат ремонтите. Все още не е ясно при какъв режим ще работят детските градини “Слънчице” и “Еделвайс” във Велинград и “Мир” в Сърница, докато трае санирането.

ИЗВЪНРЕДНО Общинският съвет проведе извънредна сесия на 6 юни. В делови порядък съветниците гласуваха за издаване на запис на заповед от Община Велинград в полза на Оперативна програма “Регионално развитие” за сумата от 695 800 лева. С нея ще бъдат обезпечени авансовите плащания по проекта за енергийна ефективност в 8 общински учебни сгради.

ПОКАНА Община Велинград отправи публична покана за извършване на независим финансов одит по дейностите на проекта “Устойчиво и интегрирано развитие на Велинград”. Прогнозната стойност е 4000 лева, а срокът за подаване на офертите изтича на 19 юни 2013 г.

КОНЦЕРТ На 4 юни читалище “Васил Левски” бе домакин на концерта “Заедно пеем и играем”, в който участваха вокалните групи “Караоке” и “Звънче”, танцьорите от “Импулс” и фолклорните ансамбли “Здравче-венче” и “Чепинче”.

ЛЮБОСЛОВИЕ Петокласници от СОУ „”Св. св. Кирил и Методий” участваха в състезанието “Любословие”. Със сребърна грамота е отличена Цветина Вачева, а с бронзова Елена Папазова.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай