Велинград - online - Клуб “Здраве и дълголетие” навърши 10 години 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Клуб “Здраве и дълголетие” навърши 10 години
Публикувано 2013-06-18 08:48:47 от Темпо

Клубът на спортистите-ветерани “Здраве и дълголетие” навърши 10 години. Създаден през недалечната 2003 година и до днес спортистите ветерани на Велинград имат достойно и запомнящо се присъствие в спортния и културен календар на Българската асоциация “Спорт за всички” и в обществения живот на нашия град. Всички свои участия през настоящата година СК “Здраве и дълголетие” посвещава на своя юбилей.

През месец май спортистите ветерани изпратиха Любка Зинкова за участие в 13-те републикански игри по “петанка” в Борисовата градина. От игрите Любка Зинкова се завърна с III-то място и бронзов медал.
От 2 до 9 юни във Варна се проведоха III-те световни спортни работнически игри, в които се включиха над 3000 участника от 27 държави. Честта на Българската асоциация “Спорт за всички” защитаваха спортистите ветерани от София, Плевен, Враца и Велинград. В играта “петанка” асоциацията бе представена от нашата Любка Зинкова, която успя да стигне в оспорваната надпревара с повече от 80 участника от цял свят до полуфинала на играта.
На 12 юни СК ”Здраве и дълголетие” взе участие и в зоналния преглед по гимнастика “Южна България”,който се проведе в Стара Загора. Прегледът е без състезателен харектер, но е сериозна проверка на подготовката за предстоящите сътезания.
През юбилейната си година спортистите ветерани от СК ”Здраве и дълголетие” в нашия град сменят досегашната си композиция и започват подготовка и тренировки на новата, която носи името “Зелена и красива България”. Автор на музиката за новата композиция е Иван Казалиев, хореографията е на Иванка Даскалова, а методист на клуба е Ани Касева. С композицията “Зелена и красива България” нашите спортисти ветерани ще участват в заключителния етап на спортната 2013 година, който ще се проведе в София.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България