Велинград - online - Награди за победителите в младежкия конкурс на НТС 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Награди за победителите в младежкия конкурс на НТС
Публикувано 2013-06-18 08:58:12 от Темпо

Териториалната организация на НТС - Велинград организира конкурс за младежко научно и техническо творчество за периода април - май 2013 г. За участие в него бяха поканени ученици от средните общообразователни училища и професионалните гимназии от Велинград и Ракитовска община. Освен обявите във в. “Темпо”, до директорите на всички средни училища бяха изпратени и персонални покани, в които се посочваха сроковете и условията за провеждане на конкурса. Основни критерии при оценката на разработките от мебелното производство, от горско стопанство, хранително-вкусова промишленост и други бяха посочени тяхната актуалност, приложимост в науката и практиката, специфични резултати и показатели.

На заседанието си на 12 юни 2013 г. Управителният съвет на ТО на НТС-Велинград разгледа подадените заявки от ученически колективи, които имат самостоятелни или в съавторство разработки и обяви следните награди:
I-ва награда: Грамота и парична премия 200 лв. за колектив от Професионалната гимназия по дървообработване “Иван Вазов” за изработка на спален комплект с оригинална повърхностна обработка. Същата е наградена и на няколко национални изложения. Колективът е в състав: учениците Марио Джуленов - 12 клас, Венелин Крачов - 12 клас, Едис Кавърмов - 11 клас, Недко Кердаков - 11 клас с ръководители Альоша и Валентин Кадьови.
II-ра награда: Грамота и парична премия 120 лв. за колектив от Професионалната гимназия по икономика и туризъм ”Алеко Константинов” за краеведческата разработка “Бабин ден в миналото и днес”. Ръководният екип е в състав: инж. Т. Ланджова, С. Похлупкова, Й. Николова, А. Гаджева, Р. Райчев и К. Шолев.
III-та награда: Грамота и парична премия 80 лв. за участниците в клуб “Интелект” към ПГИТ ”Алеко Константинов” с научен ръководител Магдалена Белухова за работата им по проект “Науката в моя живот”.
Като се ангажираме още от сега, че и през следващата година този младежки конкурс ще го има, пожелаваме участието на средношколската младеж в него да е още по-масово и успешно.
Секретар на ТО на НТС-Велинград: Филип Филипов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България