Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 18.06.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 18.06.13
Публикувано 2013-06-18 09:47:36 от Темпо

ОБЛАСТЕН С решение от 13 юни 2013 г. министър-председателят Пламен Орешарски назначи за областен управител на Пазарджишка област Иван Йорданов. Новият областен управител е юрист, от 2008 г. е част от екипа на кмета Тодор Попов като директор на дирекция “Административно, правно и информационно обслужване” в Община Пазарджик. През настоящата седмица се очакват назначенията на заместник-областните управители.


КОНКУРС Председателят на Районен съд - Велинград Веселин Петричев е подал документи за участие в конкурса за административен ръководител на Окръжен съд - Пазарджик. Кандидат за поста е и настоящият председател на Окръжния съд Ивета Парпулова, чийто първи мандат изтича.

WI-FI Общинските съветници в Ракитово гласуваха за обособяване на WI-FI зони за интернет в трите населени места Ракитово, Костандово и Дорково. Разходите за свободния интернет достъп ще са за сметка на кметствата.

ТЕАТЪР Благоевградският театър “Никола Вапцаров” ще гостува във Велинград на 18 юни. На сцената на читалище “Отец Паисий” ще видим спектакъла “Големите момичета не плачат”.

ЗАСЛОН В Ракитово ще изграждат заслон в местността Пашино бърдо. Тъй като заслонът ще бъде в общинска горска територия, съгласие по процедурите даде местният парламент.

СРЕЩА На 19 юни в 17.30 часа в Художествената галерия във Велинград ще се проведе среща с Георги Изворски. Гостът е сред организаторите на Събора на здравето “Духът на България”, на който Велинград ще бъде домакин от 24 до 28 юли. По време на събора ще има палатков лагер в местността Гергевана, здравни беседи и общуване с природата на открито, щандове за чисти и био-продукти.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай