Велинград - online - Танцьорите “подгряват” с успехи преди Албена 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Танцьорите “подгряват” с успехи преди Албена
Публикувано 2013-06-25 08:40:34 от Темпо

Кръг от националния календар на състезанията по спортни танци за формации се проведе в Асеновград. След отлично представяне на двете формации плюс три медала при двойките Клуб за спортни танци “Импулс” спечели първо място в отборното класиране сред 14 клуба от страната.
За “Импулс” се състезаваха танцовата формация, ръководена от Десислава Петачка и формация “Тони”, която бе създадена към училището в Драгиново и се ръководи от Антон Христов.
Момичетата завоюваха две първи места в своите възрастови групи, а велинградската публика ще види подготвените от тях композиции в големия концерт “Латино фиеста”, с който КСТ “Импулс” ще се включи в Празниците на културата.
При танцовите двойки Георги Василев - Ивана Енчева станаха златни медалисти във възрастовата група до 7 години. В групата до 9 години златните медали спечелиха Мирослав Бозев - Габриела Навякова, а сребърните Христо Захов - Александра Ананиева.
На 22 юни в Несебър се проведе открит турнир и кръг за Купа България. За “Импулс” златни медали в стандарта и сребърни в латина спечелиха Борис Даскалов - Диана Енчева при юноши младша възраст.Сребро в стандартните и бронз в латина при младежите завоюваха Иван Караджов - Мона Виделова. В групата на юноши старша възраст на шеста позиция се класираха Георги Попов - Пламена Кемалова.
Тази седмица е най-важното състезание по спортни танци за 2013 г. След кратко прекъсване курортният комплекс Албена отново е домакин на държавния шампионат и на най-големия в България международен турнир по спортни танци. Пожелаваме успех на всички двойки на “Импулс”!
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води