Велинград - online - Даскалов - Енчева три пъти на стълбичката на победителите в Албена 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Даскалов - Енчева три пъти на стълбичката на победителите в Албена
Публикувано 2013-07-02 08:36:05 от Темпо

В Държавното първенство I ранг, което е най-важният старт през годината, най-силно от “Импулс” се представи двойката Борис Даскалов - Диана Енчева. Те се качиха три пъти на стълбичката на победителите при юноши младша възраст, спечелвайки сребърен медал в стандартните танци, бронзов в латина и бронзов в многобоя от 10 танца.
Другата двойка, която донесе медал за велинградския клуб, е Александър Георгиев - Венцислава Бормалийска. В първия ден на първенството те се класираха на четвърто място в стандартните и на пето място в латиноамериканските танци, а през втория ден спечелиха в старта на 10 танца при младежите.
Бронзово отличие завоюваха Антон Христов - Симона Христова на 10 танца при танцьорите до 21 години. В стандарта те заеха пето, а в латина осмо място.
Класирането на още велинградски двойки в държавния шампионат по възрастови групи:
Юноши старша възраст: Георги Кининчев - Йоанна Сукиязова са шести в стандарта, девети в латина и пети в многобоя на 10 танца. Кирил Забурдяев - Мартина Хубянова заеха 12-то място в стандартните танци, 13-то в латина и се класираха осми на 10 танца.
Младежи: Коста Каракашян - Даниела Макнева се наредиха на шесто място в стандартните танци, на 12-то в латина и на четвърто на 10 танца. Валентин Иванов - Пепа Баева са 16-ти в латина и 15-ти на 10 танца.
До 21 години: Георги Ганев - Мария Ангелова се класираха на шесто място в стандартните танци. Как се представиха нашите танцьори на открития международен турнир и още за състезанието в Албена - в следващия брой.
Темпо
След 2-годишно прекъсване в края на юни курортният комплекс Албена отново се превърна в столица на спортните танци в България. На 26 и 27 юни край морския бряг се проведе Държавното първенство I ранг, а на 28 и 29 юни големият международен турнир. Танцьорите от КСТ “Импулс” участваха и в двете състезания.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води