Велинград - online - Диплома с пълна шестица заслужи Зехра Харира 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Диплома с пълна шестица заслужи Зехра Харира
Публикувано 2013-07-02 08:55:03 от Темпо

В последната седмица на юни средните училища във Велинград връчиха дипломите за завършено образование на Випуск 2013.
На 24 юни в читалище “Отец Паисий” бе заключитеното тържество за зрелостниците от СОУ “Васил Левски”. Директорът Емил Моллов, преподавателите и дванадесетокласници имаха истински повод за гордост: среден успех на випуска много добър 5.34 и най-висок успех на матурата по български език и литература в цялата Пазарджишка област.
Гордост за училището са и индивидуалните успехи на неговите възпитаници. Най-сериозно е постижението на Зехра Харира, чията диплома за средно образование е 6.00. Единственото изключение е матурата по математика, на която отличничката има оценка 5.98, но след закръгляването при общия успех Захра Харира има пълна шестица и това ще й позволи да получи национална диплома. На нея се падна и честта да благодари на учителите, класните ръководители г-жа Радка Тоталакова и г-н Пламен Ангелов и училищното ръководство. Само с една стотна по-малко, с отличен 5.99, завършиха Ясмина Хърльова и Ани Борисова. Наред с многото поздрави и пожелания за успех, зрелостниците получиха и специален поздрав от учениците в Х и ХI клас, които изпълниха за тях пиеса на английски език.
На 26 юни, също в читалище “Отец Паисий”, тържествено бяха връчени дипломите и свидетелствата за професионална квалификация на Випуск 2013 от Професионална гимназия по горско стопанство “Христо Ботев”. С поздравително слово към тях се обърна директорът Стефан Шулев, за да им пожелае здраве, дръзновение, силен дух и успехи в избраната професия. С грамоти и награди бяха отличени всички зрелостници, допринесли със своите успехи за запазване на достойното място, което гимназията заема сред училищата, водещи в областта на горското стопанство. Пожелания към завършващите отправи и зам.-кметът Георги Янчев, а поздрави с песни отправиха децата от вокална група “Караоке” и малките танцьори от ОДЗ “Фантазия” Дарина Гугалова и Борислав Мацанов. От името на Випуск 2013 зрелостникът Борис Георгиев благодари на класните ръководители г-жа Снежанка Гончева и г-н Христо Белухов и на всички преподаватели от гимназията. Тържеството завърши под звуците на химна на ПГГС “Христо Ботев” “Хубава си, моя горо”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води