Велинград - online - Само 7 ноти, а толкова много музика 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Само 7 ноти, а толкова много музика
Публикувано 2013-07-02 08:57:37 от Темпо

На 27 юни в голямата зала на НЧ “Отец Паисий” учениците от класа по пиано на Стоянка Енчева изнесоха пред родители и граждани своя традиционен концерт в края на учебната година.
Концерта откри 5-годишната Милост Зарева с руска народна песен и “Бисерът” на Бейли. ”Грухчо пише писъмце” на К. Шопов и “За тебе хората говорят” на Ставрос Кутюмдзис изпълни малката Йоана Янева. Ивайло Каранейчев свири Дворжак, а Андрей Зарев - Дюверноа. ”Лалугер” на Лудвиг ван Бетовен изсвири Михаела Жеребцова.
Надежда Христова представи класиката “На Елизе” на Бетовен. “Прелюдия” на Парашкев Хаджиев чухме в изпълнение на Михаела Делинова, а Александър Налбантов изсвири популярната ”Вървят ли двама” на Мария Нейкова от филма “Козият рог” и “Скерцо” от Диабели. Чайковски и “О, соле мио” бяха в репертоара на Боряна Зарева, а Бюргмюлер и “Вълшебният стрелец” на Вебер на Лия Пейчинова. Руският романс “Две китари” и етюд на Дюверноа изпълни Велка Коцева. Виктор Делинов изпълни произведения на Чарлс Роумър, Нино Рота и Ирума, а Камен Кърпачев - “Брак по любов” от Пол дьо Сеневил, “Сонатина във фа мажор” от Клементе и “Полонез” на Огински. Старинната еврейска народна песен “Хава нагила” (в превод “Да се веселим”) на 4 ръце изпълниха Милост и Андрей Зареви, а Надежда Христова заедно с Боряна Зарева на 4 ръце изсвириха “Молдовска дойна” на Константин Сорокин. След като изпълни “Фантазия в ре минор” на Моцарт Екатерина Зарева изсвири и финалните акорди на концерта с ръченица из “Тракийски танци” на Петко Стайнов.
Преди да даде дипломите на своите възпитаници за успешно завършване на музикалната учебна година и да получи безброй букети цветя, Стоянка Енчева благодари на родители и ученици с думите: “Само 7 ноти, а толкова красиви музикални творби са написани. Гордея се с всички мои ученици - минали, настоящи и бъдещи, защото с много труд и любов направиха от нотите музика и я изсвириха за вас.”
Председателят на НЧ “Отец Паисий” Цветан Котев благодари на г-жа Енчева за дългогодишния неуморен труд и любов към музиката и децата с думите, че тя е човекът, който показва вече толкова години как трябва да се работи с подрастващите”.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води