Велинград - online - “Звънче” помага за геотермално отопление на читалището в Каменица 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Звънче” помага за геотермално отопление на читалището в Каменица
Публикувано 2013-07-02 08:58:28 от Темпо

На 26 юни в зала № 1 на НЧ “Васил Левски” се проведе благотворителен концерт за набиране на средства за геотермално отопление на читалището със специалното участие на певците от музикална школа “Звънче” и техните ръководители Йорданка и Иван Казалиеви. Концертът продължи повече от час при непрекъснатите аплодисменти на публиката, която преживя незабравими мигове с певците и инструменталистите от школата. И както казва Развигор Попов, това е единствената школа в страната, където децата свирят на синтезатор и пеят.

Семейство Казалиеви са учители, но голямата им любов е музиката. С изключителен труд и постоянство те сътворяват изкуство, поставят го на сцената и го поднасят в неговото неповторимо разнообразие. Публиката бе очарована от всяко едно от изпълненията, в залата се чуха възгласи “Тези деца са за много по-голяма сцена!”.
В концерта взеха участие 3-годишната Анджелина Денчева, Венелин Каленов, Николета Сачкова, Мария Атанасова, Михаела Ненова, София Фингова, Цветелина Главчева, Добри Добрев, Ива Папаркова, Теодора Лазарова, Борислава Баракова, Иванка Алексиева, Христина Влахова, Веселин Димитров, Радка Узунова и Анелия Рачева. Идеята на ръководителите на “Звънче” и НЧ “В. Левски” е техният следващ концерт да се състои през есента и да има продължителност 4-5 часа.
Благодарим на “звънчетата” за празничната атмосфера, която създадоха! Благодарим и на хората, които се включват в дарителската акция. Това ни дава основание да вярваме, че даренията ще нарастват и че нашето читалище, благодарение на геотермалното отопление, ще продължи да обогатява и продължава своята народополезна дейност. Илияна Капсъзова, секретар на НЧ “В. Левски”

Банкова сметка в Интернешънъл Асет банк за набиране на средства за изграждане на геотермално отопление в НЧ “Васил Левски”: IBAN: BG12IAВG7096500107 3000 BIC: IABGBGSF Благодарим на всички дарители!

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай