Велинград - online - МИЕТ дава 65 000 лева за честване на 5 години СПА столица 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

МИЕТ дава 65 000 лева за честване на 5 години СПА столица
Публикувано 2013-07-02 08:59:15 от Темпо

Министерството на икономиката, енергетиката и туризма (МИЕТ) обяви на 21 юни обществена поръчка, с която отпуска 65 000 лева за провеждането на юбилейните чествания по случай 5 години от обявяването на Велинград за СПА столица на Балканите.

Разпределението на средствата е конкретно разписано: за провеждане на национална конференция “СПА и бюти”, национален конкурс за масаж, официална програма за юбилея - концерт, коктейл за 50 гости от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация и от Българския съюз по балнеология и СПА туризъм, кръгла маса с участието на водещи специалисти в бранша, медиен тур за 23 журналисти. Предвидени са средства и за популяризиране на събитието, включително за изготвяне на уебсайт на български и английски език. Министерството има изисквания към кандидатите, като на първо място е поставен опитът в организирането на подобни форуми.
Срокът за кандидатстване по поръчката изтече на 1 юни, а още по-кратък е срокът за организиране на честването. Според поръчката на министерството то трябва да се проведе на предварително заявените от Община Велинград дати - 26 и 27 юли 2013 г. Трудностите пред фирмата, която ще спечели поръчката и пред общината не са за подценяване. От една страна ще ги притискат изключително кратните срокове, а от друга - започващите големи ремонти в центъра на курорта. По неофициална информация се обмисля и вариант заради ремонтите честването на 5-годишния юбилей да бъде отложено, но това ще зависи и от възложителя - МИЕТ.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай