Велинград - online - Според декларациите в Сметната палата: През 2012 г. властимащите са купували пре 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Според декларациите в Сметната палата: През 2012 г. властимащите са купували пре
Публикувано 2013-07-02 09:04:40 от Темпо

На 28 юни 2013 г. Сметната палата оповести данните от публичния регистър на лицата, заемащи висши държавни длъжности, които са длъжни да декларират новопридобитото от тях през 2012 г. имущество. Ето какво декларират велинградчани, които участват във висшата държавна и местна власт.

Вицепрезидентът на България Маргарита Попова декларира, че през 2012 г. е наследила 1/4 от къща във Велинград с площ 94 кв.м. Тя обявява два банкови влога.
Бившият народен представител от ГЕРБ Ангел Даскалов е посочил в декларацията си, че няма новопридобита собственост през изтеклата година. Настоящият депутат от ДПС Сергей Кичиков декларира къща в Драгиново, леки автомобили Ауди 80 от 2005 г. за 900 лева и Ланчия от 2012 г. за 1000 лева плюс банков кредит.
Бившият областен управител Ваня Минкова декларира, че през 2012 г. е придобила къща с двор на площ 120 кв.м. във Велинград чрез дарение.
Кметът на община Велинград Иван Лебанов обявява придобиването на парцел от 400 кв.м. в с. Юндола чрез покупко-продажба. Заместник-кметът Атанаска Хрисчева декларира за 2012 г. придобиването на лек автомобил Рено Сценик за 6700 лева със средства от продажба на имот. Заместник-кметовете Георги Янчев и Исмет Бабучи са подали уведомления, тъй като нямат новопридобито имущество. Председателят на Общински съвет - Велинград Дияна Кехайова е посочила в декларацията си покупка на лек автомобил Ситроен Берлинго за 1000 лева със средства от заплата.
Ракитовският кмет Любомир Петков обявява, че през 2012 г. е придобил право на строеж на 79 кв.м. в София. Той декларира кредит и заедно със съпругата си доходи от друга стопанска дейност. Заместник-кметът Димитър Топалов през 2012 г. е придобил нива в Костандово и лек автомобил Ситроен С1 за 5000 лева със средства от спестявания и е прехвърлил собствеността на Мерцедес А160 на съпругата си. Заместник-кметовете Красимир Вандев и Тодор Тодоров декларират дружествени дялове в “К и Т Трейдинг” и доходи от стопанска дейност на съпругите си. Председателят на Общинския съвет Валентин Хаджимосков притежава 100% от собствеността във “В енд Г Транс Груп” ЕООД и също декларира приходи от стопанска дейност заедно със съпругата си.
От съдиите в Районен съд - Велинград уведомления, че няма промяна в имущественото им състояние са подали Атанас Атанасов, Ваня Тотолакова и Петя Георгиева. Същото са сторили и прокурорите Асен Василев и Елена Малинова. Председателят на Райония съд Веселин Петричев е посочил в декларацията си влогове на съпругата си, придобити от продажба на имот, а съдия Наташа Даскалова доходи от наем. Прокурор Асен Палавеев е декларирал два кредита.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола