Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 02.07.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 02.07.13
Публикувано 2013-07-02 09:14:42 от Темпо

ПРАЗНИЦИ На 5 юли започват Празниците на културата във Велинград, които ще бъдат открити с парад-дефиле на духови оркестри и мажоретни състави. Велинградският оркестър и мажоретките се готвят за събитието с репетиции на открито. Празникът и 65-ият юбилей на града ще честваме на 6 юли (събота) с концерт под наслов “Велинград, славата си надалеч носи” с участието на местни състави и певеца Георги Христов. На 7 юли (неделя) е празникът на Ракитово, на който ще пее дует “Ритон”.


СЪТРУДНИК Народните представители обявиха своите нещатни сътрудници. В списъка е велинградчанката Галя Кюлева, която е нещатен сътрудник на депутата от “Атака” Димитър Аврамов.

ПРАЗНИК Каменската църква “Света Троица” отбеляза своя храмов празник в деня на Свети дух, който тази година бе на 24 юни и съвпадна с Еньовден. Свещеници от Чепинското корито отслужиха тържествена литургия, след което в църковния двор бе раздаден курбан за здраве и благоденствие.

ПОМОЩ Общинският съвет в Ракитово взе решение за отпускане на еднократна финансова помощ на домакинства, пострадали от големия пожар на 7 юни 2013 г. Семействата Тоданови, Топалови, Харискови и Хаджимоскови ще получат общо 2090 лева съобразно понесените от всяко от тях щети.

ЮНДОЛА Столичната агенция за приватизация съобщи, че е продала един от обявените на търг имоти в курорта Юндола за 114 000 лева. Купувач е фирма “Нео Арт”.

БАСЕЙНИ Регионалната здравна инспекция съобщи, че извършва проверки на басейните в Пазарджишка област. От общо 76 басейна в областта 47 са на територията на Велинград. Инспекторите са открили завишено съдържание на хлор в общо 12 басейна, а проверките ще продължат и през юли.

ПЕЩЕРНЯЦИ Сдружение “Суткя” организира опреснителен курс за пещерняци, който се проведе на 21 юни. В началото на летния сезон пещерняците са готови да водят групи туристи в пещерата “Лепеница”, където входът е разрешен само с водач.

АКОРДЕОН Певческата група “Пей, сърце” към клуб “Зорница” получи акордеон и ще може да възобнови своите репетиции и концерти. На молбата на клуба се отзова Ари Кременлиева, журналистка в ракитовската телевизия “Деймос”. От името на “Зорница” за проявената съпричастност благодари председателката Катя Славова.

ТЕАТЪР На 4 юли в салона на читалище “Васил Левски” ще гостува Пазарджишкият театър “К. Величков”. Любителите на театралното изкуство ще могат да видят комедията “Руско жиголо”.

От редакцията: Този брой на “Темпо” е приключен редакционно на 29 юни 2012 г.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води