Велинград - online - Вангелина ще плува на шампионата на планетата в Барселона 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Вангелина ще плува на шампионата на планетата в Барселона
Публикувано 2013-07-09 09:06:21 от Темпо

Отлично се представиха състезателите на ПК “Белмекен” Велинград на държавното лично отборно първенство по плуване за мъже, жени и младежи, което се проведе от 27 до 30 юни в София.
При жените Вангелина Драганова спечели 3 златни медала на 50, 100 и 200 м. бруст. Резултатите й позволиха да спечели мечтаната квота за участие на Световното първенство по плуване от 19 юли до 4 август 2013 г. в Браселона.
Нашата Вангелина е една от петимата българи, които ще плуват на най-голямото състезание на планетата. За да оценим успеха на велинградчанката и нейните треньори Йорданка Пенина и Велчо Клешков, трябва да отбележим, че тя за Барселона заминават трениращата в Германия Екатерина Аврамова, трениращият в Германия Никола Димитров и състезателите на водещите плувни клубове в Блъгария Нина Рангелова от “Младост 91” Пловдив и Венцислав Айдарски от “Вихрен” Сандански.
В държавния шампионат Теодора Ганева се класира сред първите десет на 50, 100 и 200 м. бруст. Три шампионски титли на 50, 100 и 200 м. св. стил и сребро и бронз в делфина завоюва Петя Димова, която се подготвя от 2 години при Йорданка Пенина.
При мъжете отлично се представи Георги Сейменов, който се класира на 4 място на 50 м. бътерфлай на стотни от медалите. При младежите Димитър Ролев спечели сребърен медал на 100 м. св. стил и бронз на 50 м. св. стил, а Росен Кривулев спечели бронзовия медал на 1500 м. св. стил. Добре се представи и Николай Похлупков, който е девети на 50 м. св. стил.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай