Велинград - online - 52 дни ремонти 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

52 дни ремонти
Публикувано 2013-07-09 09:37:27 от Темпо

От 8 юли до 28 август 2013 г. ще продължат ремонтните дейности по улиците “Александър Стамболийски” и “Юндола” в центъра на Велинград. Това е окончателният график, съгласуван между общината и фирмата-изпълнител “ИССА-2000”.

От 8 до 27 юли ще бъде затворен за двигение на МПС участъкът от кръговото кръстовище пред жп-гарата до пресечката на улиците “Юндола” и “Острец”. Няма да се спира движението по кръговото кръстовище, както и на светофарите в посока Чепино - Каменица и обратно.
Обходните маршрути са от бензиностанция “Петрол” през улиците “Христо Ботев”, “Винчо Горанов”, светофарите при Женска баня, “Лиляна Димитрова”.
След искане от хотел “Здравец” ще бъде отворена пешеходната зона по ул. “Хан Аспарух”, за да могат гостите на хотела да имат достъп до паркинга. За гостите на хотелите “Бор” и “Макси” ще бъдат маркирани обходни маршрути през улиците “Острец”, “Стела Благоева” и “Николай Хрелков”.
Имаме уверенията на фирмата, че ще направят всичко възможно, за да се справят с ремонтите в по-кратки срокове, съобщи зам.-кметът Ася Хрисчева. Припомняме, че в рамките на ремонта ще бъдат сменени водопроводът и канализацията, ще се положат тръби за газ и кабели за интернет, ще се извърши цялостно асфалтиране на шосето и направа на нови тротоари.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола