Велинград - online - На тъмно: Пак местят юбилея за СПА столица 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

На тъмно: Пак местят юбилея за СПА столица
Публикувано 2013-07-16 10:40:38 от Темпо

За първи път във вече многогодишната си история Консултативният съвет по туризма във Велинград проведе заседание при закрити врата. На срещата на 9 юли не бяха допуснати журналисти с мотив, че такова е желанието на столична фирма, която ще прави презентация във връзка с предстоящото честване на 5 години от връчването на званието СПА столица на Балканите на нашия град.

Неофициално се разбра, че датите за празника пак се променят. Засега вместо на 26-28 юли ще празнуваме на 13-15 септември 2013 г., въпреки че няма гаранции, че и това е окончателно. Висока е вероятността организирането на юбилея да бъде поето от софийската фирма, което ще стане ясно след като Министерството на икономиката (МИЕТ) обяви кой печели обществената поръчка за отпуснатите от държавата 65 000 лева.
Очакванията, че общината ще даде някаква официална информация след Консултативния съвет, не се сбъднаха. Няма да гадаем какви тайни на националната сигурност са били разисквани. Но е редно да запитаме общинското ръководство защо трябва да се обсъжда на тъмно абсолютно публичен и обществено значим въпрос като юбилея и разходването на също така публичните държавни средства в размер на 65 000 лева. Честването на 5 години от обявяването на Велинград за СПА столица не е частно парти и велинградчани имат право на мнение, контрол и прозрачност.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола