Велинград - online - ПРАЗНИЦИ НА КУЛТУРАТА ВЕЛИНГРАД’2013 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ПРАЗНИЦИ НА КУЛТУРАТА ВЕЛИНГРАД’2013
Публикувано 2013-07-16 10:59:36 от Темпо

08. 07: МУЗИКА ОТ ЧЕПИНО И ГЪРЦИЯ
Понеделник, 8 юли, бе “гръцка вечер” във Велинград. На сцената на площад “Н. Гяуров” първо видяхме концерта на ансамбъл “Пасарон”. Гостите от Гърция приковаха вниманието на публиката с изпълнения на китари. След тях бе съвместния концерт на домакините от читалище “Св.св. Кирил и Методий 1905” и техните приятели от фолклорен състав “О ПОНДОС” от Солун. Фолклорът от Чепино, костюми, музика и танци от Гърция сътвориха един общ спектакъл, наситен с балкански колорит и настроение.


09.07:ФОЛКЛОР ОТ КАМЕНИЦА И РУМЪНИЯ
Вечерта на 9 юли поройният дъжд спря точно навреме, за да започне съвместният концерт на детско-юношеския състав за народни песни и танци “Здравче-венче” към читалище “Васил Левски 1904” и фолклорния състав “Поеница” от румънския град Брашов. Пред много публика на централния площад прозвуча богатството на българските и румънските ритми.

10.07: КЛАСИЧЕСКО И МОДЕРНО
Класиката винаги е модерна - в това ни убеди концертът на пловдивското трио “Сопрано” на 10 юли. Трите певици от Пловдив, които са откритие на продуцента на андсамбъл “Българе” Христо Димитров, показаха как класическата музика може да звучи модерно и да намери път към сърцата и емоциите на съвременната публика.

12.07: ЗВЕЗДИ ОТ X-FACTOR
Петъчната вечер в Празниците на културата предварително бе отредена за концерт на Богомил. В последния момент се наложи смяна на програмата и на велинградска сцена обаче пяха други звезди от тв формат X-FACTOR - Ангел и Моисей. Младежката публика полудя по своите любимци и техните стари и нови хитове, заради еуфорията се наложи да бъде осигурена допълнителна охрана за концерта. Единественото разочарование на част от феновете бе, че във Велинград Ангел дойде без Дорина, с която наскоро спечелиха купата в телевизионното състезание “Денсинг старс”.

14. 07: РЪКОТВОРНИЦА НА КЛЕПТУЗА
Създателката на Ръкотворница “Армаган” Даниела Цопанова изненада приятно гостите на Клептуза с изнесено ателие за изписване на яйца. Голям интерес към традиционната за Чепинския край техника проявиха участници във фестивала “Хоро край извора”, туристи и много деца.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води