Велинград - online - Вангелина на старт в най-оспорваната битка в Барселона 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Вангелина на старт в най-оспорваната битка в Барселона
Публикувано 2013-07-23 09:07:24 от Темпо

7 национали представят България на световното първенство по плувни спортове, което стартира на 19 юли в Барселона и ще продължи до 4 август 2013 г. Петнадесетият поред шампионат на планетата вече записа своя първи рекорд: участват 2293 състезатели от 181 държави, което е най-големият регистриран досега брой в историята на плувните първенства. 1144 е броят на плувците, което също е рекорд.

В басейна ще стартират четирима наши плувци, водени от националния селекционер Георги Дангалаков: Нина Рангелова ще плува 100, 200 и 400 м свободен стил, Екатерина Аврамова - 50, 100 и 200 м гръб, Валентина Драганова - 50 м бруст, а Никола Димитров - 400 м съчетано. Три състезателки от България ще участват в синхронното плуване. Венцислав Айдарски мери сили в маратона на 5 и 10 километра плуване и вече записа 20-то място в по-кратката дисциплина.
Във Велинград ще следим със затаен дъх представянето на нашата голяма надежда в плуването Вангелина Драганова. Още на старта трябва да си даваме сметка, че самото участие на Вангелина в Барселона е най-добрата новина за велинградската плувна школа от години. Възпитаничката на Плувен клуб “Белмекен” и на треньорите Йорданка Пенина и Велко Клешков ще бъде изправена пред невероятна конкуренция, тъй като точно нейната коронна дисциплина 50 м бруст е най-масовата и точно в тези стартове са съсредоточени най-големите амбиции на плувци от цял свят.
Мненията на голяма част от българските плувни специалисти преди Барселона са, че всяко класиране на нашите плувци сред първите 30 на планетата ще бъде голям успех. Пожелаваме на всички българи да постигнат своята голяма победа в Барселона и силно стискаме палци на Вангелина! Стартовете на плувците започват на 28 юли и приключват на 4 август.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай