Велинград - online - Велинградчанка спечели “Мис Велинград-Вселена” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Велинградчанка спечели “Мис Велинград-Вселена”
Публикувано 2013-07-23 09:12:01 от Темпо

Анна-Мария Иванова спечели титлата “Мис Велинград - Вселена” за 2013 година. Велинградчанката победи в надпревара с още 10 момичета в конкурса, организиран от “Мегаталант груп”, който се проведе вечерта на 18 юли на централния площад във Велинград. Събитието бе включено допълнително в афиша на Празниците на културата, за последен път “Мис Велинград” бе избирана през 2010 г.

В журито на конкурса се включиха кметът на общината Иван Лебанов, ръководителката на мажоретния състав към Представителния духов оркестър “Д. Мечев” Биляна Масларова, носителката на титлата “Мис Велинград” за 2010 година Любомира Даскалова и представителите на организаторите Страхил Ганевски и Марина Яжекова.
По традиция 11-те претендентки за короната дефилираха в тур по бански костюми и с официални облекла. В програмата на шоуто се включиха с танци деца от ОДЗ “Фантазия”, а организаторите поканиха на сцената и всички желаещи деца от публиката, които с небивал ентусиазъм танцуваха популярните танци на пингвина и “Гангнам стайл”.
Кметът Иван Лебанов връчи лентата на победителката в конкурса Анна-Мария Иванова, а короната на “Мис Велинград - Вселена” й бе дадена от “Мис Велинград 2010” Любомира Даскалова. Първа, втора и трета подгласничка на “Мис Велинград - Вселена” станаха съответно Ванеса Христова от Велинград, Вероника Биковска и Ася Германска, които получиха своите ленти от Биляна Масларова. Специални награди спечелиха Биляна Ангелова - фотосесия за сайта на “Топмодели” и Лиляна Панчева, която взе специалната награда на “Мегаталант груп” - участие в конкурса “Кралица на света - България”.
“Мис Велинград - Вселена 2013” Анна-Мария Иванова през новата учебна година ще бъде дванадесетокласничка в СОУ “Св.св. Кирил и Методий”. Тя бе част от мажоретния състав към велинградския духовия оркестър, а също и състезателка на Спортния клуб “Бойни изкуства”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води