Велинград - online - Във Велинград започва Събор на здравето 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Във Велинград започва Събор на здравето
Публикувано 2013-07-23 09:25:59 от Темпо

От 24 до 28 юли 2013 г. Велинград е домакин на Събор на здравето “Духът на България”. Петдневният събор предвижда практически занимания за различни способи на лечение, духовни практики, творчески работилници, походи до енергийни места, медитации, концерти, танци и др.

Официалното откриване ще се състои на 25 юли на сцената на площад “Н. Гяуров” с концерт на Поли Паскова и други изпълнители. В неделя, 28 юли, съборът ще бъде закрит с участието на Васил Тосев - демонстрация на Танца на любовта - Сема, Дияна Митева - дервишки танци, песни и стихове за България с Маргарита Кънчева и голямо българско хоро.
В програмата на Събора на здравето са включени множество лекции и беседи, които ще се провеждат в голямата зала на общината. Сред темите са: изпитани техники, практики и рецепти за подмладяване, медитация, аюрведа, системата рейки, как да създадем хармонична и животворна среда в домовете си, здравословен дом - здраве от Япония с Никкен, силата на хомеопатията, лечебната сила на българската народна музика, практични методи за себеизцеление, цветолечение и ароматерапия и още много други. С лекция “Духът на Terra Bessica - Земята на Вярата” в програмата ще се включи председателят на сдрение “Суткя” Свилен Топчиев. Предвидени са и беседи за уникалните билки на България и древните тракийски, орфеически рецепти и съчетаването им.
В залата на общинския Туристически информационен център ще се проведат творчески работилници за писане на яйца, предене и тъкане, за домашен хляб с квас и лимец и кръжок по правене на свещи. На открито на поляните до палатковия лагер в местността Гергевана над Каменица ще има различни енергийни практики и лечебни упражнения по паневритмия, йога, дишане и др. Ще се проведат кръгла маса “Бъдеще“, посветена на децата на Новото време и екскурзии и походи до Славееви скали, връх Острец и Алков камък. Базар на екологично чисти, био- и здравословни продукти ще бъде организиран в шатрите на централната улица във Велинград.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води