Велинград - online - Ремонти в летен трафик 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Ремонти в летен трафик
Публикувано 2013-07-23 09:44:57 от Темпо

В разгара на лятото и туристическия сезон фирма “ИСА-2000” започна смяната на асфалтовата настилка в участъка от Старите гробища в Лъджене в посока към Пазара. Това доведе до затруднения в трафика по входната артерия на Велинград.

Обходните маршрути са частично маркирани от общината, както и от хотели, които се стараят така да улеснят достъпа на своите гости. Шофьори недоволстваха от липсата на ясна маркировка на кръговото кръстовище пред жп-гарата, заради която пътуващите в посока Пазарджик стигат до разклона при Търговията и се чудят как да направят обратен завой. Най-критични са затрудненията за тежкотоварните камиони, които не могат да се придвижват по част от тесните улички на обходните маршрути.
Общината спази само отчасти обещанието си да “позакърпи” улиците, по които ще се минава, докато траят ремонтите. Най-големите дупки по ул. “Евлоги Георгиев” в участъка от Калъчов мост до “Рич” са асфалтирани. Но обходните улички около ОУ “Георги Бенковски” и зад бензиностанция “Петрол”, по които се минаваше през седмицата, са осеяни с дупки. В същото състояние са и малките улици, които водят към хотелите “Бор” и “Макси”.
И тази работна седмица приключи без от “ИСА-2000” да дадат точен и окончателен график кога ще стартира ремонтът по улиците “Ал. Стамболийски” и “Юндола”. Вече четвърти понеделник чакаме “първата копка”, с която да започне смяната на водопровода и канализацията. Като е тръгнало да се почва трудно, дано поне да се приключва в срок.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай