Велинград - online - ТЕМПО КОМЕНТАР: Грозна реклама 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ТЕМПО КОМЕНТАР: Грозна реклама
Публикувано 2013-08-06 09:57:20 от Темпо

Така определи натрупаните боклуци в центъра на курорта велинградчанка, която живее в София, но всяко лято идва в родния Велинград. Жената дойде възмутена в редакция на “Темпо”, каза, че ще пише и до общината, за да се вземат мерки.

“Грозната реклама” е около сградата на Културния дом. Мястото има статут едновременно на център и заден двор. По същество е недовършен строеж, който трябва да бъде ограден. Но огради няма, така че велинградчани и гостите на курорта използват маршрута като по-пряк път от и към централния площад. И се натъкват на контейнери за боклук, около които е осеяно с още повече боклук. Около тези контейнери най-често могат да бъдат видени хора, които ровят за остатъци от храна, пластма, хартия и други отпадъци, които се изкупуват. Разбира се, никой не почиства разпилените около кошовете мръсотии. И се стига до гледката, която в летните жеги е гарнирана и с тежки и неприятни миризми, подсказващи за зарази.
В момента са натрупани и купчини строителни отпадъци, чието изхвърляне по този начин е абсолютно забранено. Ако извършителите бъдат открити и санкционирани, “Темпо” ще съобщи за свършената от контролните органи работа. Само да не стане като в летния хит “А дано, ама надали”.
Независимо дали е център или заден двор, трябва да се почисти - задача на вниманието на общината и “Еко Титан”. Трябва и да се пази чисто - задача за всички нас. Не само заради “грозната реклама” пред туристите, а за да живеем в един хубав град.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай