Велинград - online - 3500 човека от общината ще получат декодери за цифрова телевизия 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

3500 човека от общината ще получат декодери за цифрова телевизия
Публикувано 2013-08-06 10:16:27 от Темпо

В община Велинград вече е създадена необходимата организация за раздаване на ваучерите, чрез които ще се получават декодери за приемане на цифрова ефирна телевизия. Това съобщи за вестник “Темпо” г-жа Анна Авдева, директор на Дирекция “Социално подпомагане” - Велинград във връзка със стартиралата на 1 август 2013 г. кампания.

Право на безплатни декодери имат всички социално слаби лица и семейства, които са получили целеви помощи за отопление през изминалия отоплителен сезон. Общият брой на хората, които ще получат декодиращи устройства в община Велинград, е 3500. Изработен е специален график за получаване на ваучерите, като това ще става основно в централния пощенски клон на Велинград. Има две изключения, които се отнасят за по-отдалечените населени места. Жителите на Сърница, Побит камък и Медени поляни ще получат своите ваучери в пощенския клон на гр. Сърница, а живеещите в Кръстава и Чолаково - в пощата на с. Кръстава.
Важно е да се отбележи, че ваучерите се получават лично от хоратa, които имат право на това, след представянето на лична карта и четливо, вярно и без поправки попълнени декларации. Те се получават от офиса на Дирекция “Социално подпомагане” във Велинград. И още: ваучерът дава право за получаване на един декодер, независимо от броя телевизионни приемници в дома на правоимащия.
Срещу получените ваучери декодерите за цифрова телевизия в Пазарджишка област ще могат да се вземат от магазини на търговската верига „Зора”. Тъй като във Велинград няма такъв магазин, в рамките на настоящата седмица ще бъде определено обособено място за раздаване на декодерите.
Георги Дишлянов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай