Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 05.08.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 05.08.13
Публикувано 2013-08-06 10:20:08 от Темпо

РИОСВ Министърът на околната среда и водите Искра Михайлова уволни директорите на всички регионални инспекции. За изпълняващ длъжността в РИОСВ - Пазарджик до провеждането на конкурс е назначен Панайот Далъкчиев.


СЕСИЯ Местният парламент в Ракитово заседава на 30 юли. Сред разгледаните от съветници точки са социализацията на терена около хижа “Цепина”, безвъзмездна финансова помощ за църквата “Св. пророк Илия” в Дорково, приемане на наредба за отглеждане на животни в населените места, материално подпомагане на местна рибарска група и др.

ПЛАН На 31 юли Министерският съвет прие план за развитие на шестте региона в страната. В нашия Южен централен район приоритет е развитието на туризма. Сред предвидените за реконструкция пътища от републиканската пътна мрежа е Церово - Септември - Велинград - Якоруда - Гоце Делчев, където ремонтите ще продължат.

РЕЗЕРВАТИ Започва проект за устойчиво управление на резерватите “Мантарица”, “Беглика”, “Дупката” и “Купена”. Оперативна програма “Околна среда” е отпуснала около 400 000 лева за израждане на посетителска инфраструктура, образователни маршрути и пътеки, планове за управление. Старт на проекта бе даден на 2 август в РИОСВ - Пазарджик.

ПОРЪЧКА Община Ракитово обяви обществена поръчка за осъществяване на надзор при строително-ремонтните дейности по проекта за реконструкция на улици и тротоари в трите селища Ракитово, Костандово и Дорково. Избрана е процедурата договаряне без обявление, като са изпратени покани до фирмите, изготвили работните проекти за населените места - “Зенит-Гео” ЕООД, “Пловдивинвест-21” АД и “Бучков-91” ЕООД.

КУРБАН Храмът “Успение Богородично” във Велинград започна да набира средства за курбана, който по традиция се прави на Голяма Богородица. Празникът на лъдженската църква предстои на 15 август.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола