Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 13.08.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 13.08.13
Публикувано 2013-08-13 09:32:22 от Темпо

БАНИ На 6 август в София държавното дружество “Специализирани болници за рехабилитация - НК” проведе повторен търг за отдаване под наем на Вельова и Сярна баня във Велинград. Отново не е имало кандидати да наемат двете бани. Явил се е един кандидат-наемател единствено за оранжериите в двора на Сярна баня и се очаква той да бъде обявен за спечелил търга.


ДЕКОДЕРИ От началото на настоящата седмица започва раздаването на декодери за цифрова телевизия срещу ваучери. Притежателите на ваучери ще могат да получат устройствата от гише 8 в Централната поща във Велинград, от 9 до 16 часа в работните дни.

ВИП Бившият министър на вътрешните работи и настоящ депутат от ГЕРБ Цветан Цветанов прекара част от августовската парламентарна ваканция във Велинград. Въпреки летните жеги, Цветан Цветанов се разходи със семейството и бодигардове из центъра на курорта. Гост на Велинград бе и настоящият вицепремиер и министър на правосъдието Зинаида Златанова.

ПАТРОНАЖ Повече жители на община Ракитово ще могат да се възползват от услугите на Домашния социален патронаж (ДСП) и да получават храна в домовете. Заради големия брой желаещи и спешно нуждаещи се Общинският съвет увеличи капацитета на ДСП от 105 на 130 души.

ДОРКОВО Откриването на палеонтологичния музей в Дорково и новият Туристически информационен център “Цепина” най-вероятно ще стане в началото на септември. Междувременно бяха определени цените за посещението на музея с мастодонта: за деца до 3 години - безплатно, за ученици 3 лева, за възрастни 5 лева и отстъпка от 50 стотинки на билет за групи над 15 човека.

ЮНДОЛА И тази година традиционният събор на Юндола няма да се проведе през август. От общината съобщиха, че избраната дата за събора е 8 септември (неделя).

ПОЖАРИ Със заповед на областния управител от 6 август бе обявен летен пожароопасен сезон в горските територии на област Пазарджик. До кметовете на всички общини е изпратено писмо за засилен контрол в земеделските и горски територии и за готовност на доброволните формирования да се включат в гасенето на пожари. Областната управа е създала координация между всички институции, които отговарят за борбата с огнената стихия.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай