Велинград - online - Детски център “Интелект” - помощ за деца и родители 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Детски център “Интелект” - помощ за деца и родители
Публикувано 2013-08-20 09:26:34 от Темпо

На 15 септември - датата, която дава старт на всяка нова учебна година, във Велинград ще бъде открит Детски център “Интелект”. Идеята на фирма “Чиримоя” е да помогне на децата от предучилищните групи и началния курс и на техните работещи родители.

В следобедните часове, всеки ден от понеделник до събота включително, детският център ще предлага занималня за децата: качествена подготовка на учебния материал за следващия ден (домашни работи и уроци), допълнителни занимания (тестове, упражнения, надграждане по различни предмети), индивидуална работа и почасови занимания. Обучението ще се води от г-жа Лиляна Шаламанова, която има сериозен опит като начален учител. Предвидени са още курсове по английски език с ръководител г-жа Цикалова и за национално външно оценяване в четвърти клас. Центърът ще помага и за подготовка за участия в олимпиади и състезания.
Наред с подготовката на уроците и домашните работи децата ще могат да се занимават и в артстудио, което ще ръководи психоложката г-жа Цветанка Грозева. В организирания детски кът ще има творчески и занимателни игри, съобразени с възрасттта и индивидуалните заложби на всяко дете, които да развиват неговото мислене и таланти.
При нужда в детски център”Интелект” можете да се възползвате от услугите на психолог и логопед.
В работните дни Детски център “Интелект” ще предложи на родителите прибиране на детето от детската градина или училище и почасово гледане. Голяма част от децата в тази възраст са на целодневно обучение, но често часовете свършват преди края на работния ден и родителите са затруднени как да организират прибирането на малчуганите и довършването на домашните и уроците за следващия ден. В този случай на помощ идват почасовите занимания.
Центърът има предложения и за съботните дни и свободното време: организиране на пикници сред природата, туризъм и спорт на открито, празнуване на рожденни и именни дни, детска дискотека, куклен театър, караоке и много други интересни занимания.
Детски център “Интелект” ще работи в сградата на бул. “Съединение” 125 до Горското стопанство в центъра на Велинград. Записванията вече започнаха, а местата са ограничени. Повече информация интересуващите се могат да получат на тел. 0879 40 55 77.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай