Велинград - online - Общински служители ще придобиват ключови компетентности в Банско и Несебър 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Общински служители ще придобиват ключови компетентности в Банско и Несебър
Публикувано 2013-08-20 09:30:34 от Темпо

89 269 лева отпуска Оперативна програма “Административен капацитет” за повишаване капацитета на 120 служители от Общинска администрация - Велинград. Дейностите по проекта бяха представени на 14 август 2013 г. от г-жа Янка Петрова, която е ръководител на екипа.

Първата основна дейност е обучение в Института по публична администрация: 10 служители ще преминат обучение по превенция на корупционния риск, а трима ще придобият практически умения за деклариране и управление на конфлект на интереси. Втората основна дейност предвижда 30 служители от ОА да завършат курс на обучение по английски език, който включва 150 учебни часа. С изнесено обучение преди седмици в Банско започна третата основна дейност, формулирана като обучение за междукултурна комуникация, толерантност и антидискриминация. От 13 до 15 септември предстои второто изнесено обучение, което този път ще е край морския бряг - в Несебър и ще е посветено на лидерските умения. Четвъртата дейност е подобряване на ключови компетентности, като тук ще се включат всички 120 служители, разпределени в три модула.
На пресконференцията стана ясно, че общинските служители оценяват положително участието си в проекта и са особено доволни да се отделят от ежедневната работна атмосфера в рамките на изнесените обучения. Г-жа Петрова уточни, че да тях бюджетът на проекта предвижда около 20 000 лева.
Заявената крайна цел на проекта е чрез повишаване капацитета на служителите общината да предоставя по-качествени услуги на гражданите и бизнеса. Дали това ще се случи наистина или ще остане поредното европейски звучащо, но празно откъм практически ползи обещание? Според общинарите - времето щяло да покаже.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай