Велинград - online - ТЕМПО КОМЕНТАР: С малко средства може да се постигне добър ефект 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ТЕМПО КОМЕНТАР: С малко средства може да се постигне добър ефект
Публикувано 2013-08-20 09:40:42 от Темпо

На 15 август по тези стълби минаха стотици хора - тогава е празникът на църквата “Успение Богородично” в Лъджене и потокът от вярващи е нескончаем. Ако някой общинар си даде труда да застане до стълбите, ще види и чуе, че всеки втори минувач се възмущава от състоянието на стълбите. А те наистина са неподдържани, изронени, тесни, с липсващи стъпала и зеещи дупки. За по-възрастните, сред които и доста хора с бастуни, преминаването е много трудно и рисковано дори в топлите летни дни. Какво да кажат през зимата, когато тези стълби по правило са заледени и непочистени?! Точно оттук винаги минават много хора, решили по-бързо да стигнат от пазара до центъра.

Мнозина прибавят към огорчението си и факта, че изпочупените стълби са в самия център на курорта. “Толкова паркове оправиха, а тези стълби защо ги оставиха така да загрозяват?”, чуди се възрастна жена, която трудно слиза с бастун в ръка. Идва ред и на неизбежното сравнение: “Идете да видите как е в Банско, какъв път и какъв двор са направили към църквата!”
При нас общинската и църковната управа може да си прехвърлят топката чия грижа и отговорност трябва да е въпросното стълбище - дали е общинско или попада в двора на църквата. Много по-добре ще е, ако с дружни усилия стълбите бъдат поправени - не иде реч за хиляди левове, а за малко средства, с които може да се постигне добър ефект. Ще спечелят и хората, и курортът, и пътят към храма - не само на празник.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола