Велинград - online - КРИМИНАЛНА ХРОНИКА 27.08.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Криминална хроника: КРИМИНАЛНА ХРОНИКА 27.08.13
Публикувано 2013-08-27 09:27:34 от Темпо

ХУЛИГАНСТВО През изминалата седмица Районен съд - Велинград наказа четирима за хулигански прояви. Велинградчанин с инициали С. Д. е задържан за 5 денонощия в ареста заради предизвикан от него скандал в заведение в центъра на Чепино на 8 август. Скандалът ескалирал в сбиване, при което нарушителят повредил тонколоните, а след това се държал оскърбително спрямо дошлите на място полицаи. Глоба от 100 лева ще плати Г. Л., който на 11 август е ругал и псувал двама рибари, които ловили риба на моста над канал във Велинград. Наказанието е заради нарушаване на обществения ред и оскърбително отношение към полицейските служители. Сходни са мотивите за наказанието на И. М., който по време на публична продан при съдия изпълнител е обидил, нагрубил и наплюл един от участниците. Съдът го наказва с глоба от 150 лева. Наказание от 5 денонощия в ареста получи и 42-годишен костандовец с инициали А. Х. заради бурен скандал в заведение преди дни, приключил отново с полицейска намеса.


БРАКОНИЕРИ При нощна проверка на язовир “Батак” служители на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури са открили две бракониерски мрежи с обща дължина 270 метра. Едната е намерена в Дорковския залив, а втората между Острова и Баташкия залив. Хванатите 40 шарана и 22 баракуди са върнати във водите на язовира. От ИАРА съобщават, че проверките по водоемите в цялата страна ще продължат през риболовния сезон.

ПОЖАР Огнеборци от Районната притовопожарна служба във Велинград взеха участие в гасенето на големия пожар, който избухна на 23 август в землището на село Калугерово. В потушаването на огъня, който обхвана голяма площ и горски фонд, се включиха екипи от Пазарджик, Велинград, Пещера и Белово, на място бе и областният управител.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола