Велинград - online - “Караоке” в Несебър: 7 участия - 7 отлични класирания 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Караоке” в Несебър: 7 участия - 7 отлични класирания
Публикувано 2013-09-03 08:29:51 от Темпо

От 20 до 24 август в Несебър се проведе трети пореден международен арт фестивал на изкуствата ”Съзвездия в Несебър”. Красивият Несебър отново събра 3800 участници от 10 страни, цветя и таланти, прекрасни певци, танцьори, инструменталисти и художници. Специален гост на фестивала бе кметът на Будапеща. На 20 август бяха вдигнати 10 знамена и прозвучаха химните на държавите-участници и фестивалът официално бе открит с връчването на ключа за града на директора на Общински детски комплекс и директор на фестивала Мима Петрова.

На пет сцени в Стария Несебър, сред прекрасните руини на църкви и амфитеатъра, в рамките на 5 дни течаха изпълненията на таланти от цял свят. Накъдето се обърнеш и по всяко време на деня и нощта, виждаш красота, феерия, музика, цирково изкуство, белиденс, нестандартни форми на младежко изкуство, красиви картини.
Децата от вокална група “Караоке” представиха достойно Велинград и България. Журито в състав: Хайгашот Агасян - композитор, Биляна Данаилова - оперна певица, Драгомир Димитров - солист на “Тоника СВ”, присъди следните награди:
* при най-малките (първа А група до 7 години) - сребро за Теодора Райнова;
* във втора възрастова група златен медал спечели Георги Филипов. Две втори места - за изпълнението на Кристин Костова и за дуета Кристин Костова - Георги Филипов. Към колекцията прибавихме и две четвърти места - за Ани Ушева и вокалната група “Караоке джуниър”;
* в трета възрастова група сребърния медал грабна Сонай Юсеин.
7 изпълнения и 7 отлични класирания - истинско постижение, достойно за гордост! Диплом за принос в развитието на вокалното изкуство получи и ръководителката на “Караоке” Юлиана Ковачева.
За тези 5 прекрасни дни децата доказаха, че са много добри, че се трудят неуморно, а също и имаха възможност да получат признанието на журито, поздравления от цял свят, както и да се насладят на прекрасните концерти всяка вечер на сцената на амфитеатъра.
Родители и деца от все сърце благодарят на фирма “Целев”, която ни помогна финансово за заплащане на таксите за участие. Пожелаваме Ви много здраве и бъдещи успехи!
Юлиана Ковачева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води