Велинград - online - КРИМИНАЛНА ХРОНИКА 03.09.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Криминална хроника: КРИМИНАЛНА ХРОНИКА 03.09.13
Публикувано 2013-09-03 08:45:55 от Темпо

ПРОЗОРЦИ Осем прозореца на къщата на 60-годишния Е. Г. в ромката махала Анезица във Велинград бяха потрошени около 19 часа на 29 август. Заради мащабния скандал, прерастнал в сбиване, полицията е задържала З. П., 24 г., В. Г., 41 г. и М. Ч., 24 г. Срещу тях е образувано полицейско производство, а нанесените щети са в процес на изчисляване.


ДЪРВА Двама 23-годишни костандовци с инициали Ц. Г. и Р. К. са хванати да прекарват с каруца около 3 кубика дърва. Проверката са извършили лесничеи от Ракитово в местността “Мътница”. Каруцата и дървесината, която е била без позволително, са иззети.

ТЮТЮН На 25 август полицията залови на Кооперативния пазар във Велинград 19.5 килограма нарязан тютюн. Акцизната стока без бандерол е продавана от 57-годишния С. М. При проверката тютюнът е иззет, а нарушителят е задържан.

ФРАКТУРА 19-годишният А. К. от Батак пострада при катастрофа в Ракитово на 26 август. Той се е движил пеша и е ударен от внезапно изскочил автомобил “Рено” с водач 48-годишния Д. М. от Ракитово. Младежът е закаран в болницата във Велинград с фрактура. Пробата за алкохол на шофьора е отрицателна, а по случая полицията води дознание.

КАТАСТРОФА Катастрофа по пътя Велинград - Юндола на 28 август доведе до намесата на екип от Районната служба по противопожарна безопасност. При произшествието няма пострадали хора, но има нанесени материални щети на товарен автомобил “Волво”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води