Велинград - online - ОБРАТНА ВРЪЗКА: Колко се чака за платени дърва в ДГС “Алабак”? 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ОБРАТНА ВРЪЗКА: Колко се чака за платени дърва в ДГС “Алабак”?
Публикувано 2013-09-03 08:47:32 от Темпо

Читателят на в. “Темпо” Стойчо Петров Ръджов се обърна към редакцията, за да разкаже за проблема си, който засяга и десетки други хора. Става дума за поръчани и платени дърва за огрев, но вече трети месец недокарани!
Още на 7 юни 2013 г. г-н Ръджов си поръчва 5 куб.м. широколистни дърва за огрев от ДГС “Алабак”. Плаща 240 лв (цена без транспортните разходи), взема фактурата си и му остава само да чака.
Минава месец, минават два, но дървата така и не са докарани. Тогава г-н Ръджов започва да се интересува кога ще получи платените от него дърва? Първоначално му се обяснява, че има някои временни затруднения и проблеми, че има доста хора в списъците, че е нужно да прояви още търпение и т.н. Така е до третото обаждане, но на четвъртото запитване преди няколко дни вече получава директен отговор: “Ако искаш, ела да си вземеш парите обратно!”
Г-н Ръджов все още не си е взел парите, но това не е неговата цел. Той смята, че след като си е платил, е редно до месец, най-късно до два, дървата да бъдат доставени. Иначе може да се получи същото, което е ставало в минали години. Някои хора с платени през лятото дърва са ги получили едва през ноември и декември, дори и след първия паднал сняг.
Следващата стъпка на г-н Ръджов е да изпрати сигнал за случая до Изпълнителната агенция по горите и до Регионалното управление.
В наш разговор с инж. Палов, зам.-директор на ДГС “Алабак”, стана ясно, че няма регламентиран срок за доставка на вече платени дърва за огрев. По неговите думи получилият се проблем е резултат от забавяне в дейността на дърводобивните фирми.
Георги Дишлянов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води