Велинград - online - Синдик продава имоти на “Стройком” за 2 милиона лева 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Синдик продава имоти на “Стройком” за 2 милиона лева
Публикувано 2013-09-03 08:56:58 от Темпо

Тази седмица в Пловдив ще се проведе търг, организиран от синдика на общинската фирма “Стройком” ЕООД Стела Жекова. Поредица от управленски решения на общинско ниво доведе до обяване на дружеството в несъстоятелност, а след съдебни решения сега е ред на разпродажбата на имуществото му.

Списъкът на обявените за продан имоти на “Стройком” е дълъг, а общата им стойност надхвърля 2 милиона лева. С начална цена 200 000 лева се продава недвижим имот в местността “Сивек”, в който са осъществени законни подобрения от наемателя на стойност около 100 000 лв. и те ще следва да му се заплатят допълнително. Продава се недвижим имот в индустриална зона във Велинград с площ 1160 кв. м. заедно с построените в него бензиностанция с две колонки с площ 330 кв. м. и автоканал с площ 48 кв. м. с обща начална цена 10 880 лева. Другият имот в кв. Индустриален с площ 3470 кв. м. и построените в него хале за ремонт, склад за масло и две гаражни клетки е с начална цена 36 100 лева. Продава се и административната сграда на “Стройком” във Велинград на ул. “Борислав”, чиято пазарна оценка е 501 280 лева. Синдикът обяви за продажба и всички оранжерии на дружеството на ул. “Евлоги Георгиев” във Велинград, чията начална цена е 1 200 000 лева. В този имот също са осъществени законни подобрения от наемателя на стойност около 800 000 лв., които ще следва да му се заплатят допълнително.
Предложенията на кандидат-купувачите ще бъдат отворени от синдика по реда на тяхното постъпване в 13.00 ч. на 5 септември в Пловдив. Управлението върху закупените имоти ще се възлага от Пловдивския окръжен съд с постановление. Събраните от продажбите суми ще са за погасяване на многобройните задължения на докараната до несъстоятелност общинска фирма.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България