Велинград - online - Училище “Тракия” откри годината със сертификати от Кеймбридж 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Училище “Тракия” откри годината със сертификати от Кеймбридж
Публикувано 2013-09-17 09:29:05 от Темпо

На 12 септември Къщата на баба Цвета отново събра ученици от Училище за английски език “Тракия” - Велинград и техните родители по случай връчването на сертификатите на Кеймбридж от лятната сесия на изпитния синдикат към университета.

Най-малките възпитаници на училището издържаха изпита на Кеймбридж “Young Learners of English”, проведен за първи път във Велинград в залите на училището от изпитващи на Британски Съвет - София. Всички бяха оценени изключително високо по европейската скала за определяне нивото на езикова компетентност. Спасимира Джамбазова, Ангел-Михаил Кавръков, Атанас Радулов, Патрисия Наумова, Владимир Атанасов, Димитър Самунев, Цветка Патаранова, Костадин Хаджиев, Кирил Семерджиев, Катерина Груева и Иван Синапов получиха серификатите си от по- големите си съученици, които се явиха на най-високото изпитно ниво - Cambridge Advanced.
Иванина Аврамова, Даниела Бъндева и Стоян Радичев споделиха идеи с по-младите си “колеги” как да запазаят мотивацията и любовта към изучаването на езика, без които не е възможно успешното му овладяване. “Не вярвайте, ако ви кажат, че не можете да носите повече дини под една мишница. Когато искаш, можеш всичко”, сподели Даниела Бъндева, която се занимава с музика, спорт и е дългогодишен член на духовия оркестър. А Иванина Аврамова, която е една от първите ученички на училището, още пази първите си проекти по английски език направени преди 5-6 години и никога не е прествала да обича това, с което се занимава.
С това тържество училището откри и учебната година, през която освен изучаването на чужди езици, децата ще се занимават с изкуство и музика в допълнителни часове по интереси. Г-жа Цопанова представи програмата за часовете по приложни изкуства и занаяти, които са отворени за всички деца от Велинград, а защо не и за техните родители. Заедно с пожеланията за успешна и творческа учебна година г-жа Врабчева, методист и преподавател в училищата в Пловдив и Велинград, напомни думите на Махатма Ганди: “Учи така, сякаш ще живееш вечно”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води