Велинград - online - На червения килим: 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

На червения килим:
Публикувано 2013-09-17 09:56:56 от Темпо

На червен килим в Гранд хотел “Велинград” на 14 септември се състоя церемония за връчване на награди на личности и организации, на които ще разчитаме и занапред да бъдат посланици на Велинград като СПА столица на Балканите. Водещ на церемонията бе доц. д-р Бистра Димитрова, супервайзер на юбилейните тържества.
С грамота за почетен посланик на СПА и уелнес културата бе отличен председателят на БХРА Благой Рагин, чийто принос за рекламата на Велинград е неоспорим.

Грамоти за хотел-посланик на Велинград - СПА столица на Балканите получиха хотелите “Двореца”, Гранд хотел “Велинград”, “Рич”, “Акватоник”, “Олимп”, “Бор”, “Деви”, “Ив”, както и ресторантите “том и Нези Класик” и “Родопско село”.
За медия-посланик бяха наградени БНР, списание “Туризъм и отдих”, Радио 1 - Велинград, вестник “Стандарт” и общинската информационна мрежа.
Грамота за лоялен партньор на Велинград получиха асоциациите Глобъл СПА, БХРА, БАХА, БСБСПА и НАСТ, Министерството на икономиката и енергетиката, университетите НСА и ЛТУ.
Наградени бяха и водещи специалисти в областта на СПА и уелнес туризма като д-р Таня Беличенова, Сийка Кацарова, Мине Карагюле, Зеки Карагюле, доц. Теодора Ризова, проф. Мария Минева, доц. Красимира Станева, ст.н.с д-р Йордан Иванов, Ваня Николова и др. Всеки от тях вече има ангажимент за доброволен труд в полза на Велинград, а носителят на грамота проф. Петко Тодоров припомни турската поговорка “Всеки гост носи по десет дара - два изяжда и осем оставя” и пое задължението да направи своите 8 дара на Велинград.
На червения килим своите награди получиха и тримата първенци в конкурса за СПА масажен ритуал Димка Милушева, Илияна Дънгова и Александър Бояджиев.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води