Велинград - online - Конкурс по СПА масажен ритуал: Триумф на Велинградската школа 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Конкурс по СПА масажен ритуал: Триумф на Велинградската школа
Публикувано 2013-09-17 09:59:31 от Темпо

Специалисти от 11 СПА хотела се включиха в конкурса по масаж, чийто домакин на 13 септември бе хотел “Двореца”. Школата на първия велинградски петзвезден хотел за пореден път защити своето реноме и класа: първа награда в конкурса спечели Димка Милушева, а нейни подгласници станаха Илияна Дънгова от Парк хотел “Пирин” в Сандански и Александър Бояджиев от СПА хотел “Двореца”.

Тримата призьори са млади хора, но с богат опит и това съчетание има големи плюсове. “Много сме щастливи, че СПА индустрията е буквално в нашите ръце. Нашата работа е трудна и отговорна, конкурсът беше на много високо ниво и с високи критерии и изисквания, на които успяхме да отговорим”, сподели победителката Димка Милушева. “Нашата работа е истинско предизвикателство, защото в тази професия човек трябва постоянно да се развива, да се интересува от всички новости и да ги прилага”, допълни Илияна Дънгова. “Благодарим за високата оценка на международното жури и на организаторите на конкурса. Стремим се постоянно да надграждаме знанията и уменията си, да даваме най-доброто на нашите клиенти”, сподели Александър Бояджиев. Димка Милушева има 15, а Александър Бояджиев 12 години стаж в СПА масажите. И двамата благодариха на ръководителя на СПА центъра на хотел “Двореца” Таня Беличенова, която също бе щастлива от високото признание.
Гаранция за високото ниво на конкурса бе международното жури от специалисти начело с проф. д-р Зеки Карагюле от Турция. До атмосферата на СПА масажите се докоснаха и много зрители благодарение на прякото включване в предаването “На кафе” по Нова телевизия, където за прелестите на курорта Велинград разказа друг наш съгражданин - Пейо Филипов.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола