Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 17.09.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 17.09.13
Публикувано 2013-09-17 10:14:41 от Темпо

ТРУС Земетресение с епицентър на 9 километра североизточно от Велинград е регистрирано в 3.05 часа на 11 септември 2013 г. Нощният трус е бил с магнитут 2.3 по 7-степенната скала на Рихтер и почти не бе усетен във Велинград.


ГОДИШНИНА На 13 септември бяха отбеязани 84 години от рождението на Николай Гяуров. На тържеството присъстваха зам.-министърът на икономиката и енергетиката Бранимир Ботев, помощник-ректорът на НСА проф. Кирил Андонов, ген. Атанас Семерджиев, кметът Иван Лебанов, жители и гости на Велинград. В знак на почит и признателност към таланта на световния бас пред неговия паметник бяха поднесени цветя.

ПОЖАРНА С отворени приемни за граждани Районната дирекция по противопожарна безопасност и защита на населението във Велинград отбеляза Седмицата на пожарната безопасност от 9 до 15 септември. С почетен знак на МВР III степен за дългогодишна професионална служба и високи резултати бе награден началникът на ракитовския участък главен пожарникар Никола Гълъбов.

ПОРЪЧКА До 20 септември Община Велинград приема оферти по обществената поръчка за осигуряване на публичност и информираност по проекта “Помощ в дома”. Прогнозната стойност на поръчката е 1791 лева.

ВАРНА Театралният състав при читалище “Отец Паисий 1893” за първи път гостува на варненска сцена. На 9 и 10 септември велинградчани изиграха с много голям успех две представления пред повече от 700 зрители. Поканата бе от Първия професионален частен театър “Българан”.

КАМПАНИЯ В рамките на националната кампания “Научени уроци” Областният информационен център организира кръгла маса на 23 септември в Пазарджик. На нея опит ще споделят организации, които успешно са приключили европейски проекти. ОИЦ започва и трети информационен цикъл по общини, като срещите във Велинград и Ракитово са насрочени съответно за 27 и 25 септември.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай