Велинград - online - КРИМИНАЛНА ХРОНИКА 24.09.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Криминална хроника: КРИМИНАЛНА ХРОНИКА 24.09.13
Публикувано 2013-09-24 09:51:01 от Темпо

ДЖИП През нощта на 16 септември на улица “Юндола” е запален джип, собственост на велинградчанина И. Б. Пожарът е ограничен, като щетите са в предната част на автомобила. Води се дознание.


ЦЕХ При проверка в дърводелски цех на 18 септември служители на ДГС “Алабак” са заловили собственика на цеха Д. Б., 59 г. заедно с А. К., 37 г. и А. А., 35 г. да разтоварват микробус “Мерцедес” с 29 борови трупи. Дървесината е била без контролна горска марка и надлежните разрешителни. Микробусът и дървата са иззети, а тримата са задържани за денонощие в ареста. По случая се води бързо производство.

ДЪРВА На 19 септември горски служители от “Алабак” и полицаи са извършили проверка в жилищата на трима велинградчани с инициали А. Ж., 31 г., З. С., 31 г. и А. С., 33 г. Намерени са общо 7.5 кубика дърва без разрешителни, които са иззети. За 24 часа в ареста са задържани тримата нарушители, срещу които е образувано бързо производство. Още две акции са проведени на 21 и 22 септември. Полицаи са задържали в ареста И. И., 66 г. и С. Г., 39 г. от Велинград. Двамата са превозвали с две каруци общо 5 кубика незаконни дърва. Каруците и дървата са иззети.

ПОЖАРИ През изтеклата седмица пожарникарите гасиха пожар в Долно Дъбево, при който изгоряха селскостопанска постройка, 350 бали сено и бракуван бус. Пожарната се е отзовала и на сигнал за самозапалил се комин на къща във Велинград, където огънят не е нанесъл материални щети.

БРАКОНИЕРИ При поредната проверка на Изпълнителната агенция по рибарство на контрастената на язовир “Батак” са открити две бракониерски мрежи с обща дължина 170 метра. Инспекторите са съставили актове срещу неизвестен извършител.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България