Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 24.09.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 24.09.13
Публикувано 2013-09-24 10:34:54 от Темпо

ЗЕМИ Оперативното бюро на Общинския съвет взе решение за провеждане на извънредна сесия, която ще бъде посветена на проблема с възстановяването на земеделските земи. Общинската служба “Земеделие” трябва да представи в местния парламент всички преписки в срок до 7 октомври. Извънредното заседание ще бъде на 21 октомври 2013 г.


НЕЗАВИСИМОСТ 105 години от обявяването на независимостта на България бяха отбелязани във Велинград на 22 септември с официална церемония и издигане на националния флаг. Празнична програма изпълниха Представителният духов оркестър “Димитър Мечев” под диригенството на Димитър Лазаров и мажоретният състав с ръководител Биляна Масларова.

СЕСИЯ Точките в дневния ред на редовната септемврийска сесия на Общински съвет - Велинград надхвърлят 50. Заседанието е насрочено за 26 септември от 9.30 часа. Съветниците ще гласуват поредица от решения, свързани с изпълнението на спечелени от общината проекти. Отново са входирани искания за учредяване право на прокарване на водопроводи за минерална вода, а много от точките са свързани с разпореждане с общинска собственост - търгове за продажба и наем.

ПОРЪЧКА На 17 септември стартира обявената от общината обществена поръчка за изпълнител на строително-монтажните работи по проекта за реконструкция и оборудване на “МБАЛ-Велинград”. За поръчката кандидатстват 8 фирми: “Термикс Ес”, “Мирикал”, “БИАД-С”, “Ел-Тел 2005”, държавно предприятие “Фонд затворно дело”, “Братя Пашкулеви”, “ТИПС” и Център за инженерна дейност “Атлас”.

СЪРНИЦА Жители на Сърница събират подписка срещу заповедта на Министерството на околната среда и водите за увеличаване площта на защитената зона за опазване на дивите птици “Западни Родопи”. Хората са против разширението на зоната, тъй като в нейния обхват изискванията за земеделие и инвестиции се затрудняват.

ЗАПАСНИ На 22 септември в местността “Добра вода” край Дебращица се проведе областен събор на членовете на дружествата на офицерите и сержантите от запаса и резерва. В събора, посветен на 105 г. от обявяването на независимостта, се включиха и членове на общинското дружество на запасните от Велинград. Те участваха в тържествения марш, завършил със салют на черешово топче и богата празнична програма.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай